EmperorMC - En Kaliteli Prison Deneyimi - 1.15.X - play.emperor-mc.com

KardasLand

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
767
Minecraft
KardasLand

Discord:

KardasLand#9552

Selamlar. Sunucunun tanıtımına başlamadan önce sizlere oyun modunu tanıtmak istiyorum.
Prison, bir hapishane replikasıdır. Prison oyun modu madene ve alan yönetimine dayalıdır.
Oyuna bir suçla hapishaneye kapatılarak başlıyorsunuz.
Size bir maden veriliyor, ve siz de bu madenden ettiğiniz paralarla (hapishanecilere rüşvet vermek gibi.) rütbe atlıyorsunuz.
Her rütbe atlayaşınız başka bir maden. Eğer bütün rütbeleri açabilirseniz özgürsünüz.
Gerçekten özgürsünüz, istediğiniz hapishaneye girebilir, istediğiniz koğuşa ziyaret edebilirsiniz.
Fakat oyuncu isterse prestij, yani rebirth olayı ile tekrardan hapishaneye çeşitli avantajlarla girer, fakat rütbe ücreti daha da yükselir.
Dilerseniz prison üstüne kurulu EmperorMC sunucusunun tanıtımına başlayalım.

001.gif

2.gif

3.gif

4.gif

2020-07-19_15.19.48.png

2020-07-19_15.20.23.png

2020-07-19_15.24.20.png

2020-07-19_15.25.52.png

2020-07-19_15.27.54.png

Kopyalanabilir IP: play.emperor-mc.com
Taban Sürüm: 1.15.X
Neredeyse* Desteklenen Sürümler: 1.12.X-1.15.X​

Son düzenleme:
Sonunda forumda prison sunucusu gördüm, tasarım muhteşem gözüküyor sistemlerde aynı şekilde, haritalar hoş başarılar dilerim az sonra geliyorum.

Şuan bilgisayarı açıp geliyorum heyecanlandım.

Cesaretiniz için sizi tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.

Cesaretiniz için sizi tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.
Teşekkür ederim ^^

Sunucu makineden dolayı internet kesintisi dolayısı ile yaklaşık yarım saat civarı kapalıdır. Bu kesinti için özür diler, telafisinin yapılacağından emin olabilirsiniz.

Güzel sunucuya benziyor. Başarılar!

Birkaç gündür bende prison üzerine bir proje yapıyorum ve gerçekten tam kafamdaki gibi bir sunucu yapılmış sonunda. Umarım prison sunucular artık daha çok yaygın olur. Başarılar dilerim...

Güzel sunucuya benziyor. Başarılar!
Birkaç gündür bende prison üzerine bir proje yapıyorum ve gerçekten tam kafamdaki gibi bir sunucu yapılmış sonunda. Umarım prison sunucular artık daha çok yaygın olur. Başarılar dilerim...
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim ^^

Sunucunun internet sorunları yüzünden yaklaşık 2 saat boyunca kesintiler yaşanacaktır. Telafisinin yapılacağından oyuncular emin olsunlar. İyi forumlar dilerim.

Güzel sunucu olmuş başarılar dilerim. Birazdan sunucudayım!

Eskiden prison oynardım çok da severdim, çok güzel bir sunucu olmuş elinize sağlık.

Bakın 2017 nin 4. çeğreğinden bu yana minecrafta girmiyorum ama şu sunucuyu görünce bi bakıyım dedim sonra yeminli olduğumu hatırladım.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl