EmperorMC - En Kaliteli Prison Deneyimi - 1.15.X - play.emperor-mc.com

Sunucudaki arıza tamamen çözülüp tamamlanmıştır, girişler açık durumdadır. Herkese iyi eğlenceler!

Başka forumlarda bu projeyi gördüğümde zor bir proje olduğunu ve durmamanız gerektiğini söylemiştim. Siz durmayıp dediğim gibi projeyi tamamlamışsınız. Sunucuya geleceğim.

Başka forumlarda bu projeyi gördüğümde zor bir proje olduğunu ve durmamanız gerektiğini söylemiştim. Siz durmayıp dediğim gibi projeyi tamamlamışsınız. Sunucuya geleceğim.
Teşekkürler ^ ^ Geri adım atmak yerine devam etmeyi tercih ettik, evet biraz uzun sürdü. Yaklaşık 2-3 ay sürdü tamamlaması, ama çıkan sonuçtan çok mutluyum. Sizleri mutlulukla ağırlarız!

konu tasarımını haritayı sistemi oyun türünü sevdim sunucuyu bayağı sevdim başarılar

TR Prison mu? hemen geliyorum.

Anıl gardaşım yapmış gene Başarılı bir sunucuya benziyor umarım iyi yerlere gelirsiniz

Animasyonlar çok hızlı geçiyor rahat bir okuyuş sergileyemiyorum, ancak fikir şahane emek yüksek. Asla hiçbir yere adımını atmayan ben gelip bakacağım.

Bu oyun türünü 3-4 sene önce seve seve oynardım ve Türkiye'de yeniden bir sunucusu açılmış. Sunucuyu da gerçekten beğendim, başarılar :P

Animasyonlar çok hızlı geçiyor rahat bir okuyuş sergileyemiyorum, ancak fikir şahane emek yüksek. Asla hiçbir yere adımını atmayan ben gelip bakacağım.

Bu oyun türünü 3-4 sene önce seve seve oynardım ve Türkiye'de yeniden bir sunucusu açılmış. Sunucuyu da gerçekten beğendim, başarılar :;p
Bütün yorum yapan herkese; yorumlarınız için teşekkür ederim! Ciddi manada motive ediyorsunuz. Türkiye'de en kaliteli prison sunucusu olmak için elimizden geleni yapacağımıza emin olabilirsiniz. ^ ^

KardasLand farkıyla açılan bir sunucu <3

Hiç prison oynamadım nasıl birşey?

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl