Tavsiyem, tüm dünyaları eğer bir yapı varsa yedekleyip silmeniz eğer yoksa direkt silmeniz yönündedir -2700 ticki ilk defa gördüm- ondan sonra size velocityi anlatayım öncelikel velocityi anlamak için bungeecordu anlamak gerekir
Bungeecord; BungeeCord, md_5 ve SpigotMC ekibi tarafından yazılan ve sunucu sahiplerinin Minecraft sunucularını birbirine bağlamasına olanak tanıyan bir sunucu proxy yazılımıdır, böylece oyuncular bağlantıyı kesmek ve yeniden bağlanmak zorunda kalmadan sunucular arasında geçiş yapabilir. BungeeCord genellikle birçok oyun modu sunan sunucu ağları tarafından kullanılır.
Velocity ise Bungeecorddan daha iyi bir proxy yazılımıdır işlevleri yani yaptığı şeyler aynıdır ufak farklılıkları vardır, Velocity size sunucunuza karşı saldırılara karşı koruma anlamında daha büyük şeyler kazandırabilir daha fazla ayrıntı vermek isterdim ama çok uzun süreceği için kendi resmi sitesi ve bir kaç kurulum videosunu aşağıya bırakıyorum.
(Ayrıca belirteyim Velocity, Paper yazılımını yapanlar tarafından geliştirilmektedir yani en iyi Paper yazılımı ile çalışır)
|
|