Swonzy
Keyubu Veya Hostabil Öneririm 50 60 Oyuncu Diyorsanız 24 32 Gb Ram İyidir Reklam Bütçesi 2500 - 3000 Olursa İyi Bir Kitle ÇekebilirsinizMerhabalar, Emek Skyblock sunucusu veya tekblock atmayı düşünüyorum bilgili arkadaşlar var ise yardımcı olabilecekler yorumlara yazabilir mi?Ü
Hangi hosting , kaç gb ram gerek, reklam bütçesi ne kadar olmalı
Bunları bilmek istiyorum

benjamin17
Bu tarz sunucular açacaksanız bütçeniz büyük ise hostolog veya hostluyo firmalarını önerebilirim. Makinleri gayet güzel.Merhabalar, Emek Skyblock sunucusu veya tekblock atmayı düşünüyorum bilgili arkadaşlar var ise yardımcı olabilecekler yorumlara yazabilir mi?Ü
Bunları bilmek istiyorum
Hostabil Ve Hostolog Firmalarını Önerebilirim Sana Ayrıca Başlangıç İçin 8 gb Yüksek İhtimal Yetecektir Ama Diğer Diyeceğimse Xeon İşlemcili Alacağına Dahada Koyup Ryzen 5 Al Yoksa Vds Çok Kasıyor Reklam İçinde 1000 TL 800TL Senin Günde 50 Online Çekmeni Sağlar Diye Tahmin Ediyorum 50 Online Falan Alırsan Ama 16 Gb Yapman Daha Mantıklı Olacaktır O Yüzden 16 Gb AlMerhabalar, Emek Skyblock sunucusu veya tekblock atmayı düşünüyorum bilgili arkadaşlar var ise yardımcı olabilecekler yorumlara yazabilir mi?Ü
Bunları bilmek istiyorum
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!