Çözüldü Emek Skyblock Sunucu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan atabxrk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 372
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atabxrk

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
AtaberkStrqfee

Discord:

atabxrkk

Merhabalar, Emek Skyblock sunucusu veya tekblock atmayı düşünüyorum bilgili arkadaşlar var ise yardımcı olabilecekler yorumlara yazabilir mi?Ü

Hangi hosting , kaç gb ram gerek, reklam bütçesi ne kadar olmalı

Bunları bilmek istiyorum

Merhabalar, Emek Skyblock sunucusu veya tekblock atmayı düşünüyorum bilgili arkadaşlar var ise yardımcı olabilecekler yorumlara yazabilir mi?Ü

Bunları bilmek istiyorum
Keyubu Veya Hostabil Öneririm 50 60 Oyuncu Diyorsanız 24 32 Gb Ram İyidir Reklam Bütçesi 2500 - 3000 Olursa İyi Bir Kitle Çekebilirsiniz

Merhabalar,

Almanya lokasyon, Ryzen 9 5950x işlemci, NVME 4.0 SSD Disk ve DDR4 RAM altyapılı sunucularımızla sizlere hizmet sağlamaktan memnuniyet duyarız.

Kullanıcılarımıza ücretsiz *.oyna.pw alt alan adını tahsis ediyoruz!
Detaylı bilgi için forum üzerinden ilettiğimiz teklifimize dönüş yapabilirsiniz.

Saygılarımızla,
Hostolog.com

Bunları bilmek istiyorum
Bu tarz sunucular açacaksanız bütçeniz büyük ise hostolog veya hostluyo firmalarını önerebilirim. Makinleri gayet güzel.

En düşük ryzen 5900 16 ramli bir makine işinizi görür.

Reklam bütçesi olarak en az 1000 TL gibi bir bütçe öneriyorum.

10000-1000 abone arası youtuberlar, forumda vereceğiniz reklam bildirimleri ve topluluklarda yapacağınız reklamlar için başlangıca yeter bir miktar bu.

Fakat her skyblock sunucusu açacak kişiye dediğim gibi skyblock sunucusu açmanızı önermiyorum. Heryerde skyblock sunucusu bulunmakta. TR ye biraz özgün sistemli yenilikçi sunucular gerekmekte.

Bunları bilmek istiyorum
Hostabil Ve Hostolog Firmalarını Önerebilirim Sana Ayrıca Başlangıç İçin 8 gb Yüksek İhtimal Yetecektir Ama Diğer Diyeceğimse Xeon İşlemcili Alacağına Dahada Koyup Ryzen 5 Al Yoksa Vds Çok Kasıyor Reklam İçinde 1000 TL 800TL Senin Günde 50 Online Çekmeni Sağlar Diye Tahmin Ediyorum 50 Online Falan Alırsan Ama 16 Gb Yapman Daha Mantıklı Olacaktır O Yüzden 16 Gb Al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl