Emek SkyBlock Plugin Paketi! RioS Sunar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

M1rhan

BigBang mi olsak?
Premium
Elmaslar
173
Minecraft
M1rhan

Discord:

mirhan

emeksky tasarım.jpg

Görselleri Gif olarak yaptığım için boyutu biraz fazla olmuş .d Kısacası MC-TR dahil Mega hariç hiç bir yere yükleyemedim .d

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Mega dosyasına gidip gifleri inceleyebilirsiniz .d

Gelelim en önemli parta. Paketin fiyatı normalde 45TL'idi ancak MC-TR'de açıyor olduğum ilk konunun hatrına 35TL'ye çekeyim dedim.

Satın almak isteyen arkadaşlar Discord: MrMirhan#2010 eklesinler.

Tam da millete boş diyen birisinin boş konusuyla karşılaşıyorum. Ne garip değil mi? Başarılar.

Fiyat biraz yuksek . Bu konu tasarımı için 35TL de fazla. Başarılar

Ne bileyim yani? Başarılar

35TL'ye Kralını yaparım fiyatlara bak orta bir sunucunun aylık fiyatı :'D:'D

Gerçekten kalite bir paket. Kesinle emek skyblock server açacaklara tavsiye ediyorum.

Rions ekibi galiba öldü. Reisimiz olsaydı daha iyisini yapabilirdi. Başarılar demek geliyor.
Ama 35TL etmez gibi geliyor birçok kişi iyi bir şekilde plugin paketi yapar bu paraya.
Ama bu kadar aşağılanmaz ilk konun olduğun için güzel ama kendini geliştirmen lazım.

Tam da millete boş diyen birisinin boş konusuyla karşılaşıyorum. Ne garip değil mi? Başarılar.
Haklısın. Burda boş paket yaparak 35₺ kazanmak. Neyse birşey demiyorum .

35₺ ye alınmaz Max edeceği 2.5₺

Ortada kalite diyorsunuz. Board çok sade kalmış. 35TL Verelim mi buna şimdi kaliteli ise diyorsunuz ya hani bir de dikkatli okuyun normalde 45TL'ymiş xD what? resimlere gelmek istemiyorum bile adam npc'leri çekip atmış resmen.

Klasik bir eklenti paketi. Tablo mu kötü desem, NPC'ler mi kötü desem bilemedim. Bilinen eklentileri paket'e koymuşsunuz utanmadan satıyorsunuz bir de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl