Emek Skyblock a Kaç Gb Ram Yeterli ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şahsen ben senin yerinde olsam net 2. seçeneği tercih ederdim. Sebebi ise sunucuya daha fazla eklenti yüklemem ile beraber daha çok sistemde kurgulamış olurdum ve sunucu çok daha dirençli olurdu. Ha makine açısından sunucu bir tık geri kalırdı ancak daha sonradan kazandığım parayla çok daha iyisini alabilirdin. Yani işin kısası iyi bir başlangıç yapabilmen için mantıklı düşünmen gerekiyor ki ikinciyi seçmen çok daha doğru olur :))

i9 4gb ram ile kaç oyuncu dayanır sizce?
Oyuncu sayısını İ9 4GB yazarak ölçemezsiniz. Sunucu sağlayıcısı (hosting)'in yaptığı hile ve hurdalar varsa 10 oyuncu bile dayanmaz. Ancak gerçekten aldığın İ9 ve gerçek performansını alabiliyorsan çok yüksek rakamları bulabilir. Yüksekten anlayışım standartların üstünde bir sayı.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Şahsen ben senin yerinde olsam net 2. seçeneği tercih ederdim. Sebebi ise sunucuya daha fazla eklenti yüklemem ile beraber daha çok sistemde kurgulamış olurdum ve sunucu çok daha dirençli olurdu. Ha makine açısından sunucu bir tık geri kalırdı ancak daha sonradan kazandığım parayla çok daha iyisini alabilirdin. Yani işin kısası iyi bir başlangıç yapabilmen için mantıklı düşünmen gerekiyor ki ikinciyi seçmen çok daha doğru olur :))
Daha fazla eklenti için daha fazla sunucu gereksinimine gerek duyulması ifadesi yanlıştır. Eklentilerin çok fonksiyonlusu ve yazılım şekli daha doğru bir ifadedir. Günümüzde essentialsı kaldırıp, SunLight kurulan bir sunucu minimum 3 ila 11 eklentiden feragat ediyor. Boşluk açıp, o 3-11 arası sayıyla eklenti yüklenebilir.

Oyuncu sayısını İ9 4GB yazarak ölçemezsiniz. Sunucu sağlayıcısı (hosting)'in yaptığı hile ve hurdalar varsa 10 oyuncu bile dayanmaz. Ancak gerçekten aldığın İ9 ve gerçek performansını alabiliyorsan çok yüksek rakamları bulabilir. Yüksekten anlayışım standartların üstünde bir sayı.
Hosting Keyubu olursa güzel bir sunucu olurmu?

4 gb ram emek skyblock kaldırır i9 ile 50 oyuncudan sonra bi yavaş yavaş gitmeye başlar ama çakma lobi yapıcaksan 6GB öneririm.
eğer çakma lobi yapmam ben vs diyoran 4gb ram yeterli sonradan yetmezse Hangi hostingden alıyorsan destek talaepi ile 6GB yükseltirebilirsin.

1.8.8 için sana önerebileceğim en sağlam tavsiye flux kullanman olacaktır. Tüm bunların yanında paketinin gerçekten sağlam olduğunu ve minimum 70 kişi oynayacağını varsayarak 6 gb lık i7 alman mantıklı olur diyebilirim. Çünkü sende göreceksin ki sağlam bir spigot forku ve sağlam bir paketle zaten multithread bir altyapın olduğundan dolayı işlemciden yeterince faydalanabileceksin. Bu sayede tek derdin bellek olacaktır.

Tabii bu koşullar ideal koşullardayken yani hostingle alakalı bir durumda maalesef istediğini al yine bir şey elde edemezsin.

Aşağıdaki konuyu elimden geldiğince güncelliyorum. İşine yarayabilir bir göz atabilirsin:

4GB i9 zorlanmadan kaldırır.

Şahsen ben olsam 4GB İ9 tercih ederdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl