Oyuncu sayısını İ9 4GB yazarak ölçemezsiniz. Sunucu sağlayıcısı (hosting)'in yaptığı hile ve hurdalar varsa 10 oyuncu bile dayanmaz. Ancak gerçekten aldığın İ9 ve gerçek performansını alabiliyorsan çok yüksek rakamları bulabilir. Yüksekten anlayışım standartların üstünde bir sayı.i9 4gb ram ile kaç oyuncu dayanır sizce?
Daha fazla eklenti için daha fazla sunucu gereksinimine gerek duyulması ifadesi yanlıştır. Eklentilerin çok fonksiyonlusu ve yazılım şekli daha doğru bir ifadedir. Günümüzde essentialsı kaldırıp, SunLight kurulan bir sunucu minimum 3 ila 11 eklentiden feragat ediyor. Boşluk açıp, o 3-11 arası sayıyla eklenti yüklenebilir.Şahsen ben senin yerinde olsam net 2. seçeneği tercih ederdim. Sebebi ise sunucuya daha fazla eklenti yüklemem ile beraber daha çok sistemde kurgulamış olurdum ve sunucu çok daha dirençli olurdu. Ha makine açısından sunucu bir tık geri kalırdı ancak daha sonradan kazandığım parayla çok daha iyisini alabilirdin. Yani işin kısası iyi bir başlangıç yapabilmen için mantıklı düşünmen gerekiyor ki ikinciyi seçmen çok daha doğru olur :))
racfourdtr
Hosting Keyubu olursa güzel bir sunucu olurmu?Oyuncu sayısını İ9 4GB yazarak ölçemezsiniz. Sunucu sağlayıcısı (hosting)'in yaptığı hile ve hurdalar varsa 10 oyuncu bile dayanmaz. Ancak gerçekten aldığın İ9 ve gerçek performansını alabiliyorsan çok yüksek rakamları bulabilir. Yüksekten anlayışım standartların üstünde bir sayı.
asrınn.abakhann#3550
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!