AlestaSurvival
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 1
Yorumunuz için teşekkür ederiz.Güzel Sunucu Tebrikler :d
AloneX#1832
Katılıyorum size ve bizde bu konu üzerinde çalışmalara başladık.Haritayı geliştirmesin gerekiyor. Eğer biraz üstünde durur iseniz, iyi şeyler ortaya çıkar.
iManyak#9012
Keşke sunucumuza girip ondan sonra yorum yapmayı deneseydiniz. Neyse önemli değil zaten konu açmak için yazılmış mesajlar olduğunun farkındayız.Konu tasarımı geliştirilmeli. Yapılar çağın gerisinde. Sistemlerde hiç bir farklılık yok. Neden sizin serverinizde oynayalıma cevap olarak gösterebileceğiniz bir olayınız yok maalesef. Geliştirmeniz dileğiyle iyi forumlar.
Riqude#1881
Kendinizi neden bu kadar üstün görüyorsunuz şaşırdım doğrusu.Keşke sunucumuza girip ondan sonra yorum yapmayı deneseydiniz. Neyse önemli değil zaten konu açmak için yazılmış mesajlar olduğunun farkındayız.
Doğru eleştiri nasıl yapılırın yolunu çizdim. Üstünlükten bahsetmek söz konusu olamaz çünkü her hangi birisini aşağılayıcı yada diğer sunuculardan daha iyi olduğumuzu anlatan bir tabir içermiyor cümlem.
Kendinizi neden bu kadar üstün görüyorsunuz şaşırdım doğrusu.
! Arda#9572
Teşekkürler.Gayet Güzel ELLerinize Sağlık.
Teşekkürler.Sunucu gayet başarılır konu tasarımıda biraz daha iyi olabilir.
FANDOZ_#7061
Uzatmayacağım kanıtınız var mı? İşlem yapalım.16-15 cps yapıyorum belli bi süre atmıyo ( hile veya macro kullanmıyorum yetkililer şahit ) ondan sonra hile koruması beni atıyor ve discord dan itemlerimi istiyorum itemler geri verilmiyor ve bana söylenen tek şey beğenmiyorsan sunucuda oynamıyabilrisin. (gamemodeon adamdır xd)
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!