+ElzemCraft+ mc.elzemcraft.com |AltınKral|Edit|Görev|Boss|Rütbe|TNT Serbest|İdeoloji|1.8.x|Anti-Hile|Her gün 4 event|Stat|Özel Sistemler|Sıralama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel Sunucu Tebrikler :d

Haritayı geliştirmesin gerekiyor. Eğer biraz üstünde durur iseniz, iyi şeyler ortaya çıkar.

Konu tasarımı geliştirilmeli. Yapılar çağın gerisinde. Sistemlerde hiç bir farklılık yok. Neden sizin serverinizde oynayalıma cevap olarak gösterebileceğiniz bir olayınız yok maalesef. Geliştirmeniz dileğiyle iyi forumlar.

Konu tasarımı geliştirilmeli. Yapılar çağın gerisinde. Sistemlerde hiç bir farklılık yok. Neden sizin serverinizde oynayalıma cevap olarak gösterebileceğiniz bir olayınız yok maalesef. Geliştirmeniz dileğiyle iyi forumlar.
Keşke sunucumuza girip ondan sonra yorum yapmayı deneseydiniz. Neyse önemli değil zaten konu açmak için yazılmış mesajlar olduğunun farkındayız.

Keşke sunucumuza girip ondan sonra yorum yapmayı deneseydiniz. Neyse önemli değil zaten konu açmak için yazılmış mesajlar olduğunun farkındayız.
Kendinizi neden bu kadar üstün görüyorsunuz şaşırdım doğrusu.​

Kendinizi neden bu kadar üstün görüyorsunuz şaşırdım doğrusu.​
Doğru eleştiri nasıl yapılırın yolunu çizdim. Üstünlükten bahsetmek söz konusu olamaz çünkü her hangi birisini aşağılayıcı yada diğer sunuculardan daha iyi olduğumuzu anlatan bir tabir içermiyor cümlem.

Gayet Güzel ELLerinize Sağlık.

Sunucu gayet başarılır konu tasarımıda biraz daha iyi olabilir.

16-15 cps yapıyorum belli bi süre atmıyo ( hile veya macro kullanmıyorum yetkililer şahit ) ondan sonra hile koruması beni atıyor ve discord dan itemlerimi istiyorum itemler geri verilmiyor ve bana söylenen tek şey beğenmiyorsan sunucuda oynamıyabilrisin. (gamemodeon adamdır xd)

16-15 cps yapıyorum belli bi süre atmıyo ( hile veya macro kullanmıyorum yetkililer şahit ) ondan sonra hile koruması beni atıyor ve discord dan itemlerimi istiyorum itemler geri verilmiyor ve bana söylenen tek şey beğenmiyorsan sunucuda oynamıyabilrisin. (gamemodeon adamdır xd)
Uzatmayacağım kanıtınız var mı? İşlem yapalım.

Başarılı. :melek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl