+ElzemCraft+ mc.elzemcraft.com |AltınKral|Edit|Görev|Boss|Rütbe|TNT Serbest|İdeoloji|1.8.x|Anti-Hile|Her gün 4 event|Stat|Özel Sistemler|Sıralama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu tasarımını sevdim Gayet iyi.

Sunucu Başarılı

Mimariler size ait mi?

Güzel, başarılar.

An itibariyle sunucu çalışmamaktadır (11:30).
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Saatlerdir sunucu felan yok valla. Dükkanı kapatıp gittiniz mi?

Son düzenleme:
An itibariyle sunucu çalışmamaktadır (11:30).

Saatlerdir sunucu felan yok valla. Dükkanı kapatıp gittiniz mi?
An itibariyle sunucu çalışmaktadır :D Sunucuyu firewall kurmak üzere kapatmıştık. Duyuruları açılmaları/kapanmaları öğrenmek için:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

An itibariyle sunucu çalışmaktadır :D Sunucuyu firewall kurmak üzere kapatmıştık. Duyuruları açılmaları/kapanmaları öğrenmek için:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ciddi ciddi en dengeli ve güzel faction sunucusu olduğunuzu düşünüyorum ancak bu çevrimdışı olma olayları beni üzüyor gençler ...
Yine kapalı.

Ciddi ciddi en dengeli ve güzel faction sunucusu olduğunuzu düşünüyorum ancak bu çevrimdışı olma olayları beni üzüyor gençler ...
Yine kapalı.
Artık olmayacak :D
Kusura bakmayın ama 1 gündür aralıksız saldırı alıyoruz. Şimdi biraz daha engelledik sanıyorum.
unknown.png

Güncel

Son düzenleme:
Güzel sunucu başarılar...

buildler güzel gözüküyor konu tasarımıda öyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl