+ElzemCraft+ mc.elzemcraft.com |AltınKral|Edit|Görev|Boss|Rütbe|TNT Serbest|İdeoloji|1.8.x|Anti-Hile|Her gün 4 event|Stat|Özel Sistemler|Sıralama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başarılar dilerim hoşmuş

Haritalarınız Güzel GAYET Başarılı Bir Çalışma
BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM.
''MAPLER DAHA DÜZENLİ OLABİLİR''
Signed By JK..
[DOUBLEPOST=1514641886,1514641841][/DOUBLEPOST]Haritalarınız Güzel GAYET Başarılı Bir Çalışma
BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM.
''MAPLER DAHA DÜZENLİ OLABİLİR''
Signed By JK..

Düşüncelerinizi dikkate alacağız. Teşekkürler
başarılar dilerim hoşmuş

Teşekkürler.

Server Bakımda'mı acaba giriş yapamıyorum ?

Server Bakımda'mı acaba giriş yapamıyorum ?
Saldırılardan dolayı portumuzu değiştirdik. Konu içeriğinde portumuzu bulabilirsiniz.[DOUBLEPOST=1514857503,1514723458][/DOUBLEPOST]Güncel[DOUBLEPOST=1515085275][/DOUBLEPOST]Güncel

Sunucunuz Güzel bir sunucu tebrikler Başarilar.

Aga Taglar kötü ve lapis kötü

Aga Taglar kötü ve lapis kötü
O kötü bu kötü demeden önce sunucumuza gelip bir selam verseydiniz belki yorummuz daha önemli olabilirdi :) Teşekkürler[DOUBLEPOST=1515338396,1515231890][/DOUBLEPOST]Güncel :)[DOUBLEPOST=1515509736][/DOUBLEPOST]Güncel

Sunucunuzda Başarılar Dileriz !
Konu Tasarımı Geliştirilebilir !

Haritalar gayet güzel. Başarılar

Klasik bir soru soracağım , sizi diğer sunuculardan ayıran şey nedir ? Ve ayrıca bir hatanızı yakaladım ben eski çağlara yakın bir sunucu açmıştım onun dışında "ICECREAM Faction" sunucu projemdede aynı şey oldu "Siphai" değil "Sipahi" olacak düzeltilirse sevinirim :). Akıncı Yeniçeri vb. doğru rütbeler de biraz bazıları klasik olmuş yani "Hükümdar" gibi "Uzman" gibi yani. Bir de yapılarınız çok hoş duruyor göze güzel geliyor başarılarınızın devamını dilerim!

Sunucuda Çok Fazla Hile Var Arındırılması Lazım ve Warp Arena'da Bug Var Vurunca Spawnda Bile Vurabiliryor. Konu Güzel Bu Sorunlar Giderilmeli

Sunucuda Çok Fazla Hile Var Arındırılması Lazım ve Warp Arena'da Bug Var Vurunca Spawnda Bile Vurabiliryor. Konu Güzel Bu Sorunlar Giderilmeli
Hilesiz sunucuda hile açıp oynamanın mantığını bir türlü kavrayamadık :/ Bulabilidiğimiz en iyi korumayı kullanıyoruz ve elimizden geldiğince bu "hilekar"ları ayıklıyoruz. Dediğiniz buga gelirsek; bu bir bug değil. Savaştan kaçılmasını engellemek için yapılmış bir sistem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl