EmirhanSHN#0001
Sebastian Sasuke#0001
EmirhanSHN#0001
Acaba neden ben hatalıysam Elygon banlandı. Düzgün yorum yapınBence bu konuyu kapatın. Emirhan bak verdiğin paralara ben üzülüyorum artık o derece. Çok fazla para harcadın ve hala sonuç sıfır. Dostum para kolay kazanılmıyor her ay dolandırılıyorsun veya öyle sanıyorsun. Bence bu konuya nokta verelim. Daha böyle konuların açılması mctr ailesini rahatsız ediyor. Devamlı bir şey oluyor. Nedense hep sende oluyor. Artık güvenilir bir yerden al ve alcağın kişiye bitti mi gibi rahatsız edecek mesajlar atma. Temiz. Bu kadar basit. O kadar diplere inip bütün markalardan ürün almana gerek yok. İyi günler dilerim.
Sebastian Sasuke#0001
Ah Emirhan ben sana hatalı demedim. Fark ettiysen artık bu konularda daha dikkatli ol demek istedim. Fakat yine atarlı bir şekilde cevap verdin.Acaba neden ben hatalıysam Elygon banlandı. Düzgün yorum yapın
EfeK#6993
Sana öyle demek istememiş. Gidip alabileceğin iyi, güvenilir satıcılar varken; diplere inip başkalarını seçmemeni önermiş. Kişiyi sıkıştırma. Satıcıdan belirli bir gün iste, o gün yapmazsa gereği neyse yaparsın diyor.Acaba neden ben hatalıysam Elygon banlandı. Düzgün yorum yapın
ne oldu da o kadar dolandırıldın ? xdddd
Görünüşe bakılırsa şu son zamanlarda başına gelmeyen olay kalmıyor. Sen benim 2318 lira olayını duymuş muydun? Bak cidden yarışırız :3
Aronshire#8111
Neden acaba hep sen dolandırılıyorsan, hmm bir düşüneyim. Aha buldum! Çocukca hareketlerin, isteklerinin bitmemesi ve karşındakini saf biri zannetmen olabilir mi acaba?Acaba neden ben hatalıysam Elygon banlandı. Düzgün yorum yapın
EmirhanSHN#0001
portlek#5502
3 kuruş için akıl sağlığı yerinde olmayan birine bile hizmet vermekten çekinmiyorsun az bile sana ne diyimArkadaşlar merhaba, bu konu hakkında ilk ve son yorumum olacaktır. İsmim ne kadar sizin tarafınca bilinmesede sizlere kendimi tanıtmak isterim.
Ben eski Nights takımının sahibiyim ve herhangi bir kişiyi dolandırma mevzusunda bulunmadım bulunmayacağım. Eski takımımı bilenler varsa zaten böyle birşey yapacağımı tahmin bile etmezdi. Bana kin duyan kişilerden tabiki olumsuz cevap bekliyorum fakat bu konuyu onlara karşı açmıyorum.
Şahısın scili kötü durumda olsa bile kendisine bende bir şans tanımak istedim fakat bu şansı tanırken gerçekten İlham dolu ve ürününü kısa sürede teslim edeceğimi umuyordum. Bazı aksaklıklar yüzünden ürün tarihini geciktirmiş olabilirim fakat diğer referans kullanıcılara sorarsanız zaten vaktinde teslimini gerçekleştirdim. Proje ödevler derken sınav tarihlerine kadar bu süreç uzadı. Kendisine anlatsam bile hâlâ küçük düşümsüyerek laflar atmaya başladı ve bu geçrekten sinir bozucu bir rol almaya başladı.
Ekli dosyayı görüntüle 101362
Farklı tavırlar gösterek ek para almaya çalıştı. Kendisinden toplamda 35₺ bütçe aldım ve .PSD dosya istemişti. İndirim yaparak bu fiyatta anlaşmıştık. Bu kişiye ne kadar güvenirsiniz orasını bilmem.
Ekli dosyayı görüntüle 101363"
Her seferinde başka platformlar üzerinden hakaret etse bile görüntülerini alamdım. Fakat bir ss buldum ne kadar yararlı olur bilmem.
Ekli dosyayı görüntüle 101364
Bana 2 gün önce hiç müşteri alamayacaksın diyen adama hizmet sunan birisi olarak söylüyorum; Para kazanmak için yapmayın, hak yemek için yapmayın, eğer gerçekten vaktiniz varsa yapın. Scili kötü durumda olan birisine satış yapmak zaten mağduriyet içerecek bir durum. Ben bunu yaşadım siz yaşamayın.
Bu durumu yaşayan @Melowdy dostumu daha iyi anlayabiliyorum...
2qke#0001
EmirhanSHN#0001
hıhı3 kuruş için akıl sağlığı yerinde olmayan birine bile hizmet vermekten çekinmiyorsun az bile sana ne diyim
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!