Elygon - Bilgilendirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendini satıcıların açıklarını aramaya ve problemler bulmaya adamış kardeşimiz. Satın almayı dolandırılmak için yaparsanız bilin ki dolandırılırsınız arkadaşlar. Konu da tartışma çıkarsa silinecektir.

İyi akşamlar dilerim.

Kişinin onaylı satıcılığı alınalı, takımı kapatılalı 1-2 ay neredeyse oluyor. Bunları bilen ilk kişi olarak hala bu adamların peşinde koşup alışveriş yapıyorsun. Neden be Emirhan?

Kişinin onaylı satıcılığı alınalı, takımı kapatılalı 1-2 ay neredeyse oluyor. Bunları bilen ilk kişi olarak hala bu adamların peşinde koşup alışveriş yapıyorsun. Neden be Emirhan?
Bunun açıklamasını yaptım.

IMG_20191226_195920.jpg

Acaba ne yapmalıyım tehdit altındayım?

Ah, birde bu kişi yüzünden ne yazık ki GoodToDream'ında ismi kirlenecek :(

Onaylı satıcı olmayan ve sadece birkaç referansı olan bir tasarımcıya ön ödeme yapman ne kadar mantıklı bilemiyorum. Dolandırdı mı emin değilim mesajlar karışık fakat senin yaptığın biraz düşüncesizlik. Ön ödemeyi sadece kişi Onaylı Satıcı'sa ve sağlam referanslara sahipse verin.

Bu arada tehdit ediyorsa gidip o ekiple konuşsana, birkaç forumda flamaları var zorla da olsa iade ettirirler. Olmadı bir ekibi daha yok etmiş oluruz.

hizmeti görmeden ödeme yaparsanız böyle olur hiç kusura bakmayın.

Bu arada tehdit ediyorsa gidip o ekiple konuşsana, birkaç forumda flamaları var zorla da olsa iade ettirirler. Olmadı bir ekibi daha yok etmiş oluruz.
Bunu yapacağım fakat senden tek ricam hangi forumda olduğunu, forumun yöneticisini söylemen discorddan.

Sorun senden kaynaklı, kişi ne referanslı nede herhangi bir forumda onaylı satıcı resmen dolandırılmaya balıklama atlamışsın

Kendi kendine dolandırılıyorsun, suç sende insanlarda suç yok ...

Görünüşe bakılırsa şu son zamanlarda başına gelmeyen olay kalmıyor. Sen benim 2318 lira olayını duymuş muydun? Bak cidden yarışırız :3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl