İstiyor iseniz elimde elmas block elmas zümrüt zümüt block demir altın spawner i var isterseniz atimFatih SkyBlock Serverimde Adalara Koyduğumda Domuz Spawner Oluyor Yardım Edermisin!
ofez #6281
Server propertiyes dosyasına gir -level-name olması gerek onu kullandığın dünyayı yaz mesela senin oluşturduğun dünya askyblock sa onu yaz orayada.Fatih SkyBlock Serverimde Adalara Koyduğumda Domuz Spawner Oluyor Yardım Edermisin!
öyle yapınca aadalara gitmiyor yarımm!!Server propertiyes dosyasına gir -level-name olması gerek onu kullandığın dünyayı yaz mesela senin oluşturduğun dünya askyblock sa onu yaz orayada.
ofez #6281
Doğru düzgün bi cümle kurarsan yardımcı olabilirim. Anlayamıyorum ne nereye gitmiyoröyle yapınca aadalara gitmiyor yarımm!!
Yusuf Demir#4555
Haklısın bir sunucu var end taşı 30 level veriyor 25 tl bu Spawner bi tane birinde 20 tane var sen düşün :)Güzel Bir Paylaşım Artık Neredeyse Çoğu Sunucuda Bulunuyor Elmas Spawner Vs.
jossian#7521
Ya Benim SkyBlock Serverim Var Ve /is O Zaman CalışmıyorDoğru düzgün bi cümle kurarsan yardımcı olabilirim. Anlayamıyorum ne nereye gitmiyor
işte bende onu diyorum server-propertieste level-name kısmına ASkyBlock yazınca adalara gitmiyorYa Benim SkyBlock Serverim Var Ve /is O Zaman Calışmıyor
Mrtol
Başarılı. Ancak bir, iki tane koyunca bir sorun çıkmaz ama 100 kişili bir "SkyBlock" sunucusunda herkeste 1 tane olsa aşırı derecede lag yapabilir. Ayrıca diyelim ben başkasının adasına gittim ve oradaki elmasları topladım. Bunu önleyebilir mi ? düşünce güzel ancak geliştirilmeli. Ayrıca kendini böyle küçük işlerle sınırlamanı tavsiye etmem daha büyük projeler dene bence. İyi Forumlar.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!