Skript Paylaşımı Elmas Üreteci (Spawner) Skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih SkyBlock Serverimde Adalara Koyduğumda Domuz Spawner Oluyor Yardım Edermisin!

Fatih SkyBlock Serverimde Adalara Koyduğumda Domuz Spawner Oluyor Yardım Edermisin!
İstiyor iseniz elimde elmas block elmas zümrüt zümüt block demir altın spawner i var isterseniz atim
[NOT SPAWNER OLARAK DEĞİL KATMAN KAYASI DIR]

Server propertiyes dosyasına gir -level-name olması gerek onu kullandığın dünyayı yaz mesela senin oluşturduğun dünya askyblock sa onu yaz orayada.

Server propertiyes dosyasına gir -level-name olması gerek onu kullandığın dünyayı yaz mesela senin oluşturduğun dünya askyblock sa onu yaz orayada.
öyle yapınca aadalara gitmiyor yarımm!!

Güzel Bir Paylaşım Artık Neredeyse Çoğu Sunucuda Bulunuyor Elmas Spawner Vs.

server-propertieste level-name kısmına ASkyBlock yazınca adalara gitmiyor?

Başarılı bir skript olmuş. Her sunucuda kullanılıyor evet ama bulunmasıda zor bir skript.

Skript te Bir Bug Var Dia Sp Yi Koy Ve Direk Kazma İle Kır Pig spawner + Dia Spawner Eline Geliyor Onun Çözümü

on place of a mob spawner:
set {_someVariable} to name of held item of player
{_someVariable} is "&b&lElmas Üreteci"
set {_x} to x coord of event-location
set {_y} to y coord of event-location
set {_z} to z coord of event-location
wait 1 second
execute console command "setblock %{_x}% %{_y}% %{_z}% mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,SpawnData:{Item:{id:minecraft:diamond,Count:1b}},SpawnCount:1,SpawnRange:5,RequiredPlayerRange:140,Delay:10,MinSpawnDelay:0,MaxSpawnDelay:00,MaxNearbyEntities:1}"
send "&e&l » &bElmas üreteci başarıyla koydun!"
set {_1} to location of event-block
add {_1} to {elmasspawner::*}

"wait 1 second"

Burayı wait 0.1 second yaparak Bugu Önleyebilirsiniz

eski serverimde levelname=world oldugu halde çalışıyordu şimdi kurmayı denedim dünya dışına blok koyamazsın dior server.properties'e girdim levelname=ASkyBlock Yapıyorum FTP den kaydediyorum ama swyi açdıgımda levelname gine world oluor? host:rabisu 6gb ram

Başarılı. Ancak bir, iki tane koyunca bir sorun çıkmaz ama 100 kişili bir "SkyBlock" sunucusunda herkeste 1 tane olsa aşırı derecede lag yapabilir. Ayrıca diyelim ben başkasının adasına gittim ve oradaki elmasları topladım. Bunu önleyebilir mi ? düşünce güzel ancak geliştirilmeli. Ayrıca kendini böyle küçük işlerle sınırlamanı tavsiye etmem daha büyük projeler dene bence. İyi Forumlar.

ASKYBLOCK-CONFİG

VISITOR_ITEM_PICKUP: true kısmını false yapmanız yeterlidir başka adalardan elmas toplamayı engellemek için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl