Skript Paylaşımı Elmas Üreteci (Spawner) Skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi iyi guzel calisiyoda mesela ben skyblock sunucuma ekledjm is go ya gidip koyunca dunya disina blok koyamassin yaziyo ve pig spawnliyo ama normal dunyada elmas spawnliyo sorun ne napmaliyim?[DOUBLEPOST=1487797488,1487797421][/DOUBLEPOST]Abi iyi guzel calisiyoda mesela ben skyblock sunucuma ekledjm is go ya gidip koyunca dunya disina blok koyamassin yaziyo ve pig spawnliyo ama normal dunyada elmas spawnliyo sorun ne napmaliyim?

Abi iyi guzel calisiyoda mesela ben skyblock sunucuma ekledjm is go ya gidip koyunca dunya disina blok koyamassin yaziyo ve pig spawnliyo ama normal dunyada elmas spawnliyo sorun ne napmaliyim?[DOUBLEPOST=1487797488,1487797421][/DOUBLEPOST]Abi iyi guzel calisiyoda mesela ben skyblock sunucuma ekledjm is go ya gidip koyunca dunya disina blok koyamassin yaziyo ve pig spawnliyo ama normal dunyada elmas spawnliyo sorun ne napmaliyim?
Öncelikle "/uretec" komutunu girmelisin. Sonra spawneri olmayan yani sıkıntı çıkaran Dünyaya koy/yerleştir. Ardından da Silk Touch içeren kazma ile de onu kır.

Abi domuz doğuyor fakat gerekli pluginsler var

çözümü yokmu elmas üretici spawnerin pig oluyor spawner

Elmas Blockta oluyormu teşekkür ederim işime yaradı ama block da lazım[DOUBLEPOST=1488483941,1488461353][/DOUBLEPOST]ben sp koyuyom domuz oluyo

execute player command "setblock %{_x}% %{_y}% %{_z}% mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,SpawnData:{Item:{id:minecraft:diamond,Count:1b}},SpawnCount:1,SpawnRange:5,RequiredPlayerRange:140,Delay:10,MinSpawnDelay:0,MaxSpawnDelay:00,MaxNearbyEntities:1}"

BÖYLE YAPTIM OLDU ELMAS GÖRÜNÜMÜ ALDI FAKAT PİGMAN DOĞUYOR NE YAPMAM LAZIM SKYPEMİ EKLEYİP YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM Skypem: gamehd.ferhat

oyun zamani sabah olunca dia vermiyor karanlik biyere koyunca dia veriyor çözüm ?

oyun zamani sabah olunca dia vermiyor karanlik biyere koyunca dia veriyor çözüm ?

Normalde böyle olmaz ancak ben 1.8.8 sürümünün bukkitini kullanıyorum bende henüz öyle bir sıkıntı çıkmadı sürümününüzü söylerseniz yardımcı olabilirim belki.[DOUBLEPOST=1491639176,1491639092][/DOUBLEPOST]
Abi domuz doğuyor fakat gerekli pluginsler var
World dünyasından farklı bir dünya kullanıyorsan server.propertiyes'e gir orda "level-name=world" yazar onu aktif kullandığın bir harita ile değiştir mesela ASkyBlock. gibi

localhost'da deniyorum şuanda 1.8.x spigot

hiç bir skripte hata yok addonlar neler ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl