Skript Paylaşımı Elmas Üreteci (Spawner) Skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saol gerçekten skyblock için onemli bir sk :D

Başarılı. Ancak bir, iki tane koyunca bir sorun çıkmaz ama 100 kişili bir "SkyBlock" sunucusunda herkeste 1 tane olsa aşırı derecede lag yapabilir. Ayrıca diyelim ben başkasının adasına gittim ve oradaki elmasları topladım. Bunu önleyebilir mi ? düşünce güzel ancak geliştirilmeli. Ayrıca kendini böyle küçük işlerle sınırlamanı tavsiye etmem daha büyük projeler dene bence. İyi Forumlar.
ClearLAG ADlı plugini yüklersen fazla sorun çıkmaz

Güzel Bi Skript Lag Yapabilir İyi Formlar :)

Skyblock da domuz spawnlıo
spawn da elmas

Bu Skriptin Diamonblock Spawnlayanı Varsa Atarmısınız.

Sağ ol adamım, gayet başarılı bir skript olmuş.
REİS BANADA LAZIM BU AMA /uretec YAZIYORUM BOYLE KOMUT YOK OLMUYOR LUTFEN BANA SKRİPTİ BİR KEZ DE HASTEBİN DEN ATARMISIN OLMAZSA YARDIMCI OLUR MUSUN ? OLMADIDA[DOUBLEPOST=1506262354,1506262318][/DOUBLEPOST]
Sağ ol adamım, gayet başarılı bir skript olmuş.
REİS BANADA LAZIM BU AMA /uretec YAZIYORUM BOYLE KOMUT YOK OLMUYOR LUTFEN BANA SKRİPTİ BİR KEZ DE HASTEBİN DEN ATARMISIN OLMAZSA YARDIMCI OLUR MUSUN ? OLMADIDA[DOUBLEPOST=1506262657][/DOUBLEPOST]
Düzeltmeyi Denerim
SK BENDE CALISMIYOR HASTEBİNDEN ATARMISIN

Kullanırım Belki. :)

Güzel olmuş başarılı

adamı yaptığına pişman ettiniz

peki ben şöle olmasini istiyorum mob spawner deilde iron ore olucak ondan firlicak o şekil istiyorum bi kaç kere denedim olmuyor yapila bilirse simdiden teşekkürler...[DOUBLEPOST=1507300506,1507300444][/DOUBLEPOST]adamı yaptığına pişman ettiniz

peki ben şöle olmasini istiyorum mob spawner deilde iron ore olucak ondan firlicak o şekil istiyorum bi kaç kere denedim olmuyor yapila bilirse simdiden teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl