Eleştiri Nedir ? Nasıl Yapılır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MsTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.505
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok ilginç bir yazım dili kullanmak ile birlikte tasarım içerisinde bulunan eleştiriye dair adımların yanlışlığı göze batıyor. İnsanlara eleştiriyi öğreteceğim ve forum güzelleşecek adı altında açılan vb. Konular hiçbir şekilde fayda sağlamamakla birlikte bu tür bilgi çöplüğünü de yoğunlaştırmaktan 1 adım ilerisine gidemiyor. Bir bilgi veya olguyu bireylere veya 18 yaşın altında bulunan çocuklara aktaracak iseniz veyahut bu amacı güdüyor iseniz, lütfen öncelikle bilginin nasıl bir sunum ile ve ekler ile paylaşılması gerektiğini öğrenin. Gereksiz bir konu tıpkı daha öncesinde açılmış olan konulardan farksız olarak.

Selamlar !

Öncelikle noktalama bilginizin eksikliğinden ötürü yazınızın nihayetini 5.okumamda algıladım, bence bu hususta sizde içerikten ders çıkarıp kendinizi geliştirip akabinde yorum yapmayı düşünün derim. Bahsettiğiniz gibi 5-10 dakikalık bir tasarı ve düşüncenin olgusu olmadığını bilmeni isterim. Çünkü gerek kendi deneyimlerim gerek bu işin internetteki dönen uygulama şekilleri 1-1.30 saate yakın araştırma yapmış bulunuyoruz.Bu netice sayesinde insanlara bir bilgi birikimi aktarımı sağlıyoruz.
Açıkçası taktir ettim sizi, bu kadar kişinin beğendiği konuyu siz nasıl beğenmediniz, anlamış değilim.

Sevgiler !

Selamlar !
MC-TR Ailesi olarak büyük eksikliğini yaşadığımız eleştiri olgusunu en ince ayrınıtısına kadar inceledik. Umarım bir şeyler öğrenebilmişizdir.Ekli dosyayı görüntüle 79869
Kalemine sağlık arkadaşım :) eleştiri ile baltalamanın arasındaki farkı bazı kişiler öğrenmiştir inşallah.
İyi forumlar

Rezalet bir tasarım, rezalet cümleler, rezalet bir kitle! Böyle boş konuları açıp forumu daha boş hale getirme!

Selamlar!

Bu kadar asabiyete meyil edecek yahut rahatsız edecek nedir anlamış değilim, aydınlatırsanız memnun olurum -).

Sevgiler!

Cidden açtığınız bu konu tam yerine oturmuş. Bazen çok gereksiz yere eleştiri yaptığımı vs. anladım. Konu hoşuma gitti :)

Güzel anlatım, başarılar.

Bize de bu konuyu anladığımızı göstermemiz için eleştirmek düşer güzel konu olmuş :)

Sevdim :)

Güzel bir anlatım olmuş.
80851

Güzel bir anlatım olmuş, umarım gerekli kişiler okur ve bundan sonra eleştiri yaparken daha kibar bir dil kullanırlar...

en mantıklı konu bu olsa gerek

Dipnot geçmek isterim. Eleştiri yapmak istediğiniz bir konuda bilgi sahibi değilseniz ya da o konuyla daha önce uğraşmamışsanız eleştiri yapmaya hakkınız yoktur. Yaptığınız şey sadece ama sadece yazmak olacaktır. Yazdıklarınızın bir kıymeti olmaksızın yazmaya da devam edersiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl