Eleştiri Nedir ? Nasıl Yapılır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MsTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.505
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MsTR

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
54
Selamlar!
MC-TR Ailesi olarak büyük eksikliğini yaşadığımız eleştiri olgusunu en ince ayrınıtısına kadar inceledik. Umarım bir şeyler öğrenebilmişizdir.
79869

Son düzenleme:
Sanırım en işe yarar konu, bazı üyeler için gerekli olacak. Kalemine sağlık.

Sanırım en işe yarar konu, bazı üyeler için gerekli olacak. Kalemine sağlık.

Selamlar!
Teşekkür ederim :). Zira bu yazıdan sonra baltacı azınlık grubun dağılmasını bekliyorum. Umarım işe yarar forum sakinleri rahat bir nefes alabilir.

Son düzenleme:
Bir insanın öğrenmesi gereken en önemli olgulardan.

Teşekkürler. :alkis:

Bir insanın öğrenmesi gereken en önemli olgulardan.

Teşekkürler. :alkis:

Selamlar!

İlgi alakanız için teşekkür ederim. Açıkçası forum yetkilisi olmak istiyorum bunun için 5 konu açmam gerekiyormuş :). Bu vesile ile insanlık namına gerekli olan konuları açarak hem insanlık vazifemi yerine getiriyor hemde sizlerin kriterini hazırlıyorum.

Sevgiler!

Son düzenleme:
güzel konu olmuş fakat genelde küçük dostlarımız kötü eleştirileri baltalamak olarak algılıyor. onlara yararlı olabilir bu konu

Yararlı bir konu olmuş eleştirmek ile baltalamanın farkına varılacağını düşünüyorum eline sağlık

güzel konu olmuş fakat genelde küçük dostlarımız kötü eleştirileri baltalamak olarak algılıyor. onlara yararlı olabilir bu konu

Selamlar!
Tabii ki onları da kapsayacaktır. Lakin genel manada forumda yetkili/yetkisiz bir çok insan maalesef eleştiri yapmayı bilmiyor. Bende bu vesile ile bilgilerimi güncellemiş oldum. Sizler de kendinize bir pay çıkarın.

Son düzenleme:
Yararlı bir konu olmuş eleştirmek ile baltalamanın farkına varılacağını düşünüyorum eline sağlık

Selamlar !
İnanın yok etmek istediğimiz zihniyet bu. Nitekim burası bir forum sitesi ve eleştriye açık. Lakin adabını usulünü bozmadan bunu sağlamak gerekir. İlginiz için teşekkür ederim.

modlara göre her şey
79871

Son düzenleme:
Konularında gerçekten çok açık bir dil kullanıyorsun ve insanı adeta içine çekercesine okutturuyor. Konudan ders çıkarması gerekenlerin olduğunu görmek de üzmüyor değil. Ellerine sağlık :)

Konularında gerçekten çok açık bir dil kullanıyorsun ve insanı adeta içine çekercesine okutturuyor. Konudan ders çıkarması gerekenlerin olduğunu görmek de üzmüyor değil. Ellerine sağlık :)

Selamlar!

Çok teşekkür ederim, umarım bir yerlere varabilir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl