Proje ElanGuard – En İyi Hile Koruma Sistemleri Tek Bir Arada!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
- Combat based checkleri cloudbased yapmanızı öneririm.
- UIler çok kötü baştan tasarım yapılması gerek UI template olarak
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
dashboard öneririm.
- Sitenin backendini java ile yapıp frontend'ini lynx ile geliştirmenizi öneriyorum.

Selam, selam, selam.
Gün geçmiyor ki Türkiye'de yeni bir "Koruma" eklentisi patlak vermesin.
Çabanızı takdir ediyorum, ancak bir java geliştiricisi olarak
dediklerinizin en ufak kısmına güvenim sıfır.
En iyi en güvenilir şu şekilde piyasa da en iyi ve en güvenilir anti hile sistemlerini ekleyebileceksiniz. Eklentinin sürüm aralığına daha karar vermedim.
Bunun için yapay zekayı eğitiyoruz elimizde birçok farklı veri setleri mevcut ve hala daha öğreniyor kullanılabilecek duruma geldiği zaman bütün işi kendisi yapacak ve kendisi karar verecek.

Öncelikle, bu saçmalığın daniskası. "Bunun için yapay zekayı eğitiyoruz elimizde birçok farklı veri setleri mevcut ve hala daha öğreniyor kullanılabilecek duruma geldiği zaman bütün işi kendisi yapacak ve kendisi karar verecek." böyle bir şey şu an kullanamazsınız. Sizin yapmanız gereken şey Polar'a, eski Astro'ya, en kötü Vulcan'a rakip bir koruma çıkartmak.
Yapay zeka evet çok gelişti ancak ne kadar eğitirseniz eğitin, ne kadar veri seti kullanırsanız
kullanın, yüzde yüz, bakın abartmıyorum, yüzde yüz ihtimalle false positive verecek. Hem de
defalarca verecek. Ben bunları kafamdan sallamıyorum, bir tecrübem, bir deneyimim olduğu için konuşuyorum.
@sheduxdev arkadaşım da söylemiş, hile, hile clienti veya hile koruması deneyiminiz yoksa bu işe GİRMEYİN.
Size göre herşey uydurma zaten isterseniz araştırın biraz global bir şirket maliyetlerini azaltmak için yapay zekayı kullanmaya başladı ve birçok işçi çıkarmaya başladı. Günümüzde yapay zeka gelişiyor. Checkler packet bazlı olacak.

Bu tutumunuz hiç hoş değil, arkadaşın dediğine ben de katılıyorum. Yapay zeka bu kadar unstable iken
bu kapsamda bir projede yapay zeka kullanmak, ya yapay zeka hakkında ya da anticheat kodlamak hakkında
(ya da ikisi birden) hiçbir şey bilmediğinizi gösterir. Checkler packet bazlı olacak kısmına da bir o kadar güldüm.
Bunun nedeni checklerin packet bazlı olması değil, bu kadar şey anlattıktan sonra checklere packet bazlı demeniz.

Ayrıca bir sorum var, acaba attığınız autoclicker listenerlarını neden sildiniz? Çünkü ben bir benzerini
yardım için, kullanmanız için burada paylaştığımda işe bakın ki "Karalama/Baltalama" sebebiyle uyarı aldım.
Yanlış anlama, bana her şey uydurma gelmiyor. Ancak o attığınız kalitede kod yazan birinin makine öğrenmesi ile bir yapay zeka AntiCheat yazabileceğine inanmıyorum. Yine her zaman dediğim gibi, umarım yanıltırsınız. Başarılar.

Kesinlikle katılıyorum. Grim'in Contributor'ı olduğum için değil, gerçekten umarım yanıltırsınız da Türkiye'de adam akıllı bir şey görürüz...
Ayrıca lütfen Autoclicker checklerini tekrar paylaşın (eğer değiştirmediyseniz) ki herkes kaynak kodlarınızı nasıl yazdığınızı görsün, projeye buna göre destek versin. Yanlış anlamayın, amacım karalamak veya baltalamak değil. Sadece yapıcı eleştirilerde
bulunuyorum. Öyle algılıyorsanız, öyle olsun.

Ekibinize geliştirme aşamasında kolay gelsin,
iyi günler.​

Selam, selam, selam.
Gün geçmiyor ki Türkiye'de yeni bir "Koruma" eklentisi patlak vermesin.
Çabanızı takdir ediyorum, ancak bir java geliştiricisi olarak
dediklerinizin en ufak kısmına güvenim sıfır.

Öncelikle, bu saçmalığın daniskası. "Bunun için yapay zekayı eğitiyoruz elimizde birçok farklı veri setleri mevcut ve hala daha öğreniyor kullanılabilecek duruma geldiği zaman bütün işi kendisi yapacak ve kendisi karar verecek." böyle bir şey şu an kullanamazsınız. Sizin yapmanız gereken şey Polar'a, eski Astro'ya, en kötü Vulcan'a rakip bir koruma çıkartmak.
Yapay zeka evet çok gelişti ancak ne kadar eğitirseniz eğitin, ne kadar veri seti kullanırsanız
kullanın, yüzde yüz, bakın abartmıyorum, yüzde yüz ihtimalle false positive verecek. Hem de
defalarca verecek. Ben bunları kafamdan sallamıyorum, bir tecrübem, bir deneyimim olduğu için konuşuyorum.
@sheduxdev arkadaşım da söylemiş, hile, hile clienti veya hile koruması deneyiminiz yoksa bu işe GİRMEYİN.

Bu tutumunuz hiç hoş değil, arkadaşın dediğine ben de katılıyorum. Yapay zeka bu kadar unstable iken
bu kapsamda bir projede yapay zeka kullanmak, ya yapay zeka hakkında ya da anticheat kodlamak hakkında
(ya da ikisi birden) hiçbir şey bilmediğinizi gösterir. Checkler packet bazlı olacak kısmına da bir o kadar güldüm.
Bunun nedeni checklerin packet bazlı olması değil, bu kadar şey anlattıktan sonra checklere packet bazlı demeniz.

Ayrıca bir sorum var, acaba attığınız autoclicker listenerlarını neden sildiniz? Çünkü ben bir benzerini
yardım için, kullanmanız için burada paylaştığımda işe bakın ki "Karalama/Baltalama" sebebiyle uyarı aldım.

Kesinlikle katılıyorum. Grim'in Contributor'ı olduğum için değil, gerçekten umarım yanıltırsınız da Türkiye'de adam akıllı bir şey görürüz...
Ayrıca lütfen Autoclicker checklerini tekrar paylaşın (eğer değiştirmediyseniz) ki herkes kaynak kodlarınızı nasıl yazdığınızı görsün, projeye buna göre destek versin. Yanlış anlamayın, amacım karalamak veya baltalamak değil. Sadece yapıcı eleştirilerde
bulunuyorum. Öyle algılıyorsanız, öyle olsun.

Ekibinize geliştirme aşamasında kolay gelsin,
iyi günler.​

Öncelikle söylediklerinizin hiçbirine katılmıyorum demek ki tecrübeniz ve deneyiminiz yetersiz kalmış. Saçmalığın daniskası demişsiniz kafanızda olmayacak diye şartlandırmışsınız gerekli veri setlerini ve doğru bir şekilde eğitim verirseniz false positive de vermez böyle birşey kullanmazsınız diyorsunuz fakat kullanabileceğimi size söylüyorum bu kararları verebilmek için birkaç kritik öncelik olacak ve bu kararları ona göre verecek. Benim konumun amacı farklı sizin yazdığınız farklı ben burada bir ön tanıtım yapıyorum siz ise kod paylaşıyorsunuz yorumunuz o yüzden silindi. Yeni güncelleme yapıldığı zaman forum üzerinden paylaşılacaktır. Ayrıca yapay zeka günümüz de hala gelişmekte nasıl unstable oluyor demek ki araştırmalarınız çok yetersiz ve bilgisizliğinizi gösteriyor bu konu da. Anti-cheat konusunda kendimi geliştiriyorum öğreniyorum ki daha güncel ve gelişmiş bir anti-cheat ile gelecek bir yandan yazdıklarımın hiçbirini okumamaşınız ileri de piyasa da sağlam ve güçlü olan anti hile sistemleri sisteme entegre edilebilecek yazmışım. Neyse yazımı okumadan yorum yapmışsınız. Yapıcı eleştiriden çok bilmeden eleştiriyorsunuz gibi geldi araştırmalarınız bu konu da çok yetersiz.

- Combat based checkleri cloudbased yapmanızı öneririm.
- UIler çok kötü baştan tasarım yapılması gerek UI template olarak
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
dashboard öneririm.
- Sitenin backendini java ile yapıp frontend'ini lynx ile geliştirmenizi öneriyorum.
Öncelikle teşekkür ederiz ilgi ve alakanız için. Önerilerinizi not aldım ayrıca.

Öncelikle söylediklerinizin hiçbirine katılmıyorum demek ki tecrübeniz ve deneyiminiz yetersiz kalmış. Saçmalığın daniskası demişsiniz kafanızda olmayacak diye şartlandırmışsınız gerekli veri setlerini ve doğru bir şekilde eğitim verirseniz false positive de vermez böyle birşey kullanmazsınız diyorsunuz fakat kullanabileceğimi size söylüyorum bu kararları verebilmek için birkaç kritik öncelik olacak ve bu kararları ona göre verecek. Benim konumun amacı farklı sizin yazdığınız farklı ben burada bir ön tanıtım yapıyorum siz ise kod paylaşıyorsunuz yorumunuz o yüzden silindi. Yeni güncelleme yapıldığı zaman forum üzerinden paylaşılacaktır. Ayrıca yapay zeka günümüz de hala gelişmekte nasıl unstable oluyor demek ki araştırmalarınız çok yetersiz ve bilgisizliğinizi gösteriyor bu konu da. Anti-cheat konusunda kendimi geliştiriyorum öğreniyorum ki daha güncel ve gelişmiş bir anti-cheat ile gelecek bir yandan yazdıklarımın hiçbirini okumamaşınız ileri de piyasa da sağlam ve güçlü olan anti hile sistemleri sisteme entegre edilebilecek yazmışım. Neyse yazımı okumadan yorum yapmışsınız. Yapıcı eleştiriden çok bilmeden eleştiriyorsunuz gibi geldi araştırmalarınız bu konu da çok yetersiz.

Araştırmalarım bu konuda yetersiz değil. Ne kadar güçlü kullanırsanız, ne kadar iyi eğitirseniz eğitin yapay zeka elbet false positive verir.
Bakın bu işle 7 yıldır uğraşan birisiyim. Size yüzde yüz en az bir false positive olasılığı veriyorum. Aksini iddia ediyorsanız
buyrun deneyin, ne kadar geliştirseniz de güçlü bir eklenti yapamayacaksınız. Lütfen yapın ve beni haksız çıkartın.

8 satır metninizin özeti "yapay zeka unstable değil, araştırmamışsınız, konuda bilginiz yok".
Hala gelişmekte olması unstable olduğu gerçeğini değiştirmiyor, yine safsata yapmışsınız.
Gelip buraya kod örneği atmamın nedenini de siz de çok iyi biliyorsunuz ama galiba anlamıyormuş gibi
yapıyorsunuz, aksi taktirde uyarı alamazdım, değil mi?

Benim tecrübeme ve deneyimime yetersiz demek için kendi bilgi birikiminiz olması lazım. Ben öyle gidip kafanıza göre "bilgisiz" diyebileceğiniz birisi değilim. Lütfen bana yapay zekanın stable şekilde anticheat'lerde kullanıldığını kanıtlayın. Siz de rahat edin ben de rahat edeyim, bu konu kapansın.

Ayrıca madem o kadar fikrinizin arkasındasınız, neden Minecraft'ta bu güne kadar yapılmış en iyi anticheat sistemi olan Polar'ın yapay zeka destekli checkler kullanmadığını da açıklarsaınz şahane olur, ben de öğrenmiş olurum. Dilerseniz ben direkt gidip kişisel olarak Shorty veya Lucky'ye sorabilirim tabii ki.

Lütfen gerçekten fikrinizin arkasında durun. İngilizce'de çok güzel bir söz var.
Put your money where your mouth is'

Ayrıca şuna da bir açıklık getireyim, "ön tanıtım" konunuzun altına bunları yazmam, size karşı bir kin veya projenize karşı bir nefret beslediğim için değil, aksine Türkiye'de bilinçli bir şekilde doğru düzgün projeler çıkmasını istediğim için. Lütfen kişisel algılamayın.

Kolay gelsin tekrardan.​

Tam olarak ne anlamda söylendiğini anlamadım ama daha önce yapmadıysanız bu işe girişmeyin gibi cümleler çok saçma değil mi, kimse yeni projelere atılmayacaksa insanlar kendilerini nasıl geliştirecek? Ama yorumları da anlayabiliyorum çünkü vaad edilen ve gösterilen if(player.isCheating()) gibi bir şey. Gerçekten bu vaad edilenler varsa ve bu kadar iddialıysa insanlar görmek ister.

Tam olarak ne anlamda söylendiğini anlamadım ama daha önce yapmadıysanız bu işe girişmeyin gibi cümleler çok saçma değil mi, kimse yeni projelere atılmayacaksa insanlar kendilerini nasıl geliştirecek? Ama yorumları da anlayabiliyorum çünkü vaad edilen ve gösterilen if(player.isCheating()) gibi bir şey. Gerçekten bu vaad edilenler varsa ve bu kadar iddialıysa insanlar görmek ister.
Hocam kimsenin kimseye köstek olduğu yok. Sadece bitirilmeyecek bir projeye girilmesi saçma geldi. Ben bile (bu kesinlikle bir ego değil ancak sunucu monitörünü bile custom kodluyoruz) GrimAC'yi geliştirmeye çalışıyoruz. Sıfırdan yapmak zaten saçma, birde atılan kodu görünce iyice net oldum.

Hocam kimsenin kimseye köstek olduğu yok. Sadece bitirilmeyecek bir projeye girilmesi saçma geldi. Ben bile (bu kesinlikle bir ego değil ancak sunucu monitörünü bile custom kodluyoruz) GrimAC'yi geliştirmeye çalışıyoruz. Sıfırdan yapmak zaten saçma, birde atılan kodu görünce iyice net oldum.
Köstek olmaktan bahsetmiyorum heves kırmaya da gerek yok onun dışındaki konuda haklısınız kodu gördüğümde bende şaşırıp kontrollerin paketle olup olmayacağını sormuştum, umarım istedikleri başarıya ulaşıp bizi de şaşırtırlar.

Eğer kaliteli bir iş yapmak istiyorsan, öncelikle basit bir anti-cheat geliştirmeni öneririm.

Örnek:

Anticheat geliştirmeye gerek yoktur. Grim'i geliştirmek şuanda en mantıklısı sıfırdan yapmaktansa.

ELANGUARD oyuna entegre edildi, ELAC hile denemeleri yapılıyor.
ELANGUARD, oyun dünyasında güvenlik önlemlerini en üst seviyeye çıkarmak amacıyla başarılı bir şekilde oyuna entegre edilmiştir. Bu entegrasyon sayesinde, oyuncuların oyun deneyimleri daha güvenli hale getirilirken, hile kullanımının önüne geçilmesi hedeflenmektedir. Şu anda, özellikle ELAC hilelerinin tespit edilmesi ve engellenmesi için yoğun testler yapılmaktadır. Bu testler, hilelerin etkisiz hale getirilmesi için geliştirilen yeni güvenlik protokollerinin ne kadar etkili olduğunu değerlendirmek amacıyla gerçekleştirilmektedir. Oyuncuların daha adil bir oyun ortamında rekabet edebilmesi için bu tür güvenlik önlemlerinin önem arz ettiği bir dönemde, ELANGUARD’ın bu süreçteki rolü büyük bir öneme sahiptir.

7xo3l52.png

Konunuzun
ELANGUARD oyuna entegre edildi, ELAC hile denemeleri yapılıyor.
ELANGUARD, oyun dünyasında güvenlik önlemlerini en üst seviyeye çıkarmak amacıyla başarılı bir şekilde oyuna entegre edilmiştir. Bu entegrasyon sayesinde, oyuncuların oyun deneyimleri daha güvenli hale getirilirken, hile kullanımının önüne geçilmesi hedeflenmektedir. Şu anda, özellikle ELAC hilelerinin tespit edilmesi ve engellenmesi için yoğun testler yapılmaktadır. Bu testler, hilelerin etkisiz hale getirilmesi için geliştirilen yeni güvenlik protokollerinin ne kadar etkili olduğunu değerlendirmek amacıyla gerçekleştirilmektedir. Oyuncuların daha adil bir oyun ortamında rekabet edebilmesi için bu tür güvenlik önlemlerinin önem arz ettiği bir dönemde, ELANGUARD’ın bu süreçteki rolü büyük bir öneme sahiptir.

7xo3l52.png
Konunuz neredeyse 1..5 ayını dolduracak, hala herhangi bir oyun içi görüntü yok. Hız tespit etmek o kadar kolay ki Skript ile bile 15-20 satırda yapabilirsiniz. Daha detaylı görüntüler görmek istiyoruz. Mesela Aim Check.

Mesela Prediction engineniz var mı? Varsa nasıl çalışıyor? Vb vb

Konunuzun

Konunuz neredeyse 1..5 ayını dolduracak, hala herhangi bir oyun içi görüntü yok. Hız tespit etmek o kadar kolay ki Skript ile bile 15-20 satırda yapabilirsiniz. Daha detaylı görüntüler görmek istiyoruz. Mesela Aim Check.

Mesela Prediction engineniz var mı? Varsa nasıl çalışıyor? Vb vb
oyundan görüntüler yavaş yavaş gelicektir acelemiz yok bu konuda

Merhabalar,

Konu içerisinde birden fazla tartışma ortamı oluştuğu için, forum düzenini korumak amacıyla konu tarafımca kilitlenmiştir. Benzer durumların tekrar etmesi halinde, gerekli moderasyon önlemleri uygulanmaya devam edecektir.

Konu sahibi, detaylı bilgi almak veya durumu görüşmek isterse benimle özel mesaj yoluyla iletişime geçebilir.

İyi forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl