Selam, selam, selam.
Gün geçmiyor ki Türkiye'de yeni bir "Koruma" eklentisi patlak vermesin.
Çabanızı takdir ediyorum, ancak bir java geliştiricisi olarak
dediklerinizin en ufak kısmına güvenim sıfır.
Öncelikle, bu saçmalığın daniskası.
"Bunun için yapay zekayı eğitiyoruz elimizde birçok farklı veri setleri mevcut ve hala daha öğreniyor kullanılabilecek duruma geldiği zaman bütün işi kendisi yapacak ve kendisi karar verecek." böyle bir şey şu an kullanamazsınız. Sizin yapmanız gereken şey Polar'a, eski Astro'ya, en kötü Vulcan'a rakip bir koruma çıkartmak.
Yapay zeka evet çok gelişti ancak ne kadar eğitirseniz eğitin, ne kadar veri seti kullanırsanız
kullanın, yüzde yüz, bakın abartmıyorum, yüzde yüz ihtimalle false positive verecek. Hem de
defalarca verecek. Ben bunları kafamdan sallamıyorum, bir tecrübem, bir deneyimim olduğu için konuşuyorum.
@sheduxdev arkadaşım da söylemiş, hile, hile clienti veya hile koruması deneyiminiz yoksa bu işe GİRMEYİN.
Bu tutumunuz hiç hoş değil, arkadaşın dediğine ben de katılıyorum. Yapay zeka bu kadar unstable iken
bu kapsamda bir projede yapay zeka kullanmak, ya yapay zeka hakkında ya da anticheat kodlamak hakkında
(ya da ikisi birden) hiçbir şey bilmediğinizi gösterir. Checkler packet bazlı olacak kısmına da bir o kadar güldüm.
Bunun nedeni checklerin packet bazlı olması değil, bu kadar şey anlattıktan sonra checklere packet bazlı demeniz.
Ayrıca bir sorum var, acaba attığınız autoclicker listenerlarını neden sildiniz? Çünkü ben bir benzerini
yardım için, kullanmanız için burada paylaştığımda işe bakın ki "Karalama/Baltalama" sebebiyle uyarı aldım.
Kesinlikle katılıyorum. Grim'in Contributor'ı olduğum için değil, gerçekten umarım yanıltırsınız da Türkiye'de adam akıllı bir şey görürüz...
Ayrıca lütfen Autoclicker checklerini tekrar paylaşın (eğer değiştirmediyseniz) ki herkes kaynak kodlarınızı nasıl yazdığınızı görsün, projeye buna göre destek versin. Yanlış anlamayın, amacım karalamak veya baltalamak değil. Sadece yapıcı eleştirilerde
bulunuyorum. Öyle algılıyorsanız, öyle olsun.
Ekibinize geliştirme aşamasında kolay gelsin,
iyi günler.