Tanıtım Eklenti Tanıtımları | Ultra Customizer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forgean

c'est la vie.
Elmaslar
239
Minecraft
Forgean

Discord:

Forgean#7305

71228

Kullanımı kolay olan Ultra Customizer eklentisi, birçok şey yapmanıza yarayan bir eklentidir. Blok kırma, oyuncu birleştirme ve daha birçok aksiyon tabanlı skriptleri bu eklenti sayesinde hazırlayabilirsiniz. Eklentinin yapacağı olasılıklar tam anlamı ile sonsuzdur. Basit bir menü düzenleyici ile dilediğiniz komutları ve dosyaları dilediğinizce oluşturabileceğiniz harikulade bir eklentidir!

71234
71235

1559216356664.png
1559216364086.png

Peki özellikleri nelerdir?

• Menüler ve komutlar: Hayal edebileceğiniz her şeyi arayüzleriniz ve komutlarınız ile yapın.
  • Skript: Menü tabanlı düzenleyici ile sunucunuza yeni fonksiyonlar ekleyin.
  • MySQL: Tüm ayarlarınızı tüm sunucularınız arasında senkronize edebilirsiniz.
  • Basit kullanım: Kolay bir şekilde yapılandırma olmadan arayüzü kontrol edebilirsiniz.
  • Mesajları düzenleme: Bütün eklentilerde olan mesajları sunucularınızın temasını özelleştirmek üzere değiştirebilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kişisel Görüş

Yeni bir farkındalık yaratmak istiyor iseniz sizin için gerekli olan eklenti tam karşınızda! 1.8 - 1.14 arasında uyumlu olan bu eklenti umarım işinizi görür.

Konu çok kısa olmuş, gifler eklentinin alıntı sayfasında , 2satırlık gereksiz bir kişisel görüş koymuşsunuz , config dosyalarını, komutları, permleri vb ekleyebilirdiniz, ilk defa bir editörün konusunda google çeviri kullanılmamış gibi gibi, beni tek mutlu eden şey bu.

Çok gereksiz eklenti duruyor mantığını bile anlamadım. Başarılar dilerim.

Güzel bir eklenti tanıtım için teşekkürler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl