nesoicompany
Paper build sürümündende kaynaklı olabileceği yazıyor internette eski sürümse güncellemeni öneririmteşekkürler
linux_yt
benimde gözüme o takıldı ama paper çok fazla build çıkaran bi yazılımPaper build sürümündende kaynaklı olabileceği yazıyor internette eski sürümse güncellemeni öneririm
nesoicompany
penimde gözüme o takıldı ama paper çok fazla build çıkaran bi yazılım
linux_yt
şimdi ben sunucuyu yenidenmi kurmalıyım yoksa direkt server.jar ın yerine bunu koysam düzelirmi?site üzerinden önceki ve ya güncel buildini indirebilirsin.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
nesoicompany
Yedek almanı öneririm, yedek aldıkdan sonra server.jar'ı değiştirirsen otomatik olarak gerekli dosyaları yükleyecektir.şimdi ben sunucuyu yenidenmi kurmalıyım yoksa direkt server.jar ın yerine bunu koysam düzelirmi?
linux_yt
pekiya doğru build nedir hangisini kurmalıyım tek tek uğraşmıyımYedek almanı öneririm, yedek aldıkdan sonra server.jar'ı değiştirirsen otomatik olarak gerekli dosyaları yükleyecektir.
nesoicompany
Şuan kullandığının latest build değilse en üsttekini indirmen işine yarıyacaktır. En üsttekiler latestdır.pekiya doğru build nedir hangisini kurmalıyım tek tek uğraşmıyım
linux_yt
build 220 ye kadar indim ama hala aynı sorunŞuan kullandığının latest build değilse en üsttekini indirmen işine yarıyacaktır. En üsttekiler latestdır.
Ekli dosyayı görüntüle 263875
nesoicompany
Skinli kafa verdiren pluginin ismini söylemedin hala belkibuild 220 ye kadar indim ama hala aynı sorun
essentials, chestcommands, vault pluginlerini güncelle /skull komutu essentials komutu, essentialsın güncel olmadığı için ya da bir plugin ile çakıştığı için sorun kaynaklanıyorMerhabalar;
Ben sunucum için chestcommands eklentisini kullanıyorum ama item görünümünü skull ayarladığımda skull yerine minecraftın kendi karakterleri gözüküyor chestcommands dan şüphelenip kafa eklentisi kurdum ama ondada aynı durum ve sadece kendi skinim doğru gözüküyor
linux_yt
playerheads diye bi pluginSkinli kafa verdiren pluginin ismini söylemedin hala belkiden çekiyor olabilir istersen bi onuda dene (eklentinin ismini bekliyorum :>)Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
linux_yt
denedim yine aynı sunucuyu bungeecord yapmaya karar verdim destekleriniz için teşekkürleressentials, chestcommands, vault pluginlerini güncelle /skull komutu essentials komutu, essentialsın güncel olmadığı için ya da bir plugin ile çakıştığı için sorun kaynaklanıyor
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!