linux_yt
deluxemenus çok karmaşık chestcommand daha pratikMerhaba chestcommand yerine Daha modern olankullanmanızı şiddetle tavsiye ederimDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
nesoicompany
Menü yml nizden kafa ile ilgili yeri paylaşabilirmisiniz?Merhabalar;
Ben sunucum için chestcommands eklentisini kullanıyorum ama item görünümünü skull ayarladığımda skull yerine minecraftın kendi karakterleri gözüküyor chestcommands dan şüphelenip kafa eklentisi kurdum ama ondada aynı durum ve sadece kendi skinim doğru gözüküyor
linux_yt
Menü yml nizden kafa ile ilgili yeri paylaşabilirmisiniz?
spawncmd:
COMMAND: 'spawn'
NAME: 'test'
LORE:
- 'test'
ID: 'skull:3'
SKULL-OWNER: 'Cynxify_YT'
POSITION-X: 1
POSITION-Y: 1
nesoicompany
nesoicompany
Biraz araştırma yaptım fakat her hangi bir sonuç elde edemedim özür dilerim. Sadece size tavsiye olarak yukarıda "Plasticy" arkadaşında dediği gibikonsolda hata gözükmüyor
linux_yt
sorunun pluginde olmadığına eminimBiraz araştırma yaptım fakat her hangi bir sonuç elde edemedim özür dilerim. Sadece size tavsiye olarak yukarıda "Plasticy" arkadaşında dediği gibieklentisini kullanabilirsin :(Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
yani deluxemenus aslında çok basit zor olan bişey yok bazı gelişmiş guiler zor onu kullanman senin için daha yararlı olursorunun pluginde olmadığına eminim
nesoicompany
Sunucu sürümünüz kaç acaba?sorunun pluginde olmadığına eminim
nesoicompany
ChestCommands dışında başka bir alternatif kullanmak istersen1.21.4
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!