Rehber Eklenti İzinlerini Öğrenme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Reynixan

Le cose belle arrivano quando non le cerchi.
Elmaslar
715

Discord:

Reynixan#8044

minecraft-permission.jpg

Eklenti İzinlerini Öğrenme

Eklentilerdeki komutları kullanabilmek veya olayların gerçekleştirilmesi için bazı izinler (permissions) gerekir. Her eklentinin farklı izinleri vardır. Bu izinleri oyuncuya veya herhangi bir gruba verebilirsiniz. Eklentilerin izinlerini, paylaşıldığı & tanıtıldığı sitelerde bulmanız mümkündür. Tarayıcınızda eklentinin ismini aratıyorsunuz ve çıkan 1. veya 2. sayfa büyük ihtimal eklentinin tanıtımı olan sitedir. Bazı eklenti isimleri genel olarak başka platformlarda da kullanıldığı için aratırken eklentiden önce "Minecraft" yazarak aratmanızda fayda var. Örnek olarak "Askyblock" isimli eklentiyi seçelim ve bu eklentinin izinlerini bulalım.

askyblock-permission.png

Gördüğünüz gibi arattım ve çıkan ilk 2 site eklentinin tanıtım sitesi. Çıkan ilk 2 sitede de eklentiye ait izinler bulunmaktadır. 3. çıkan siteye tıklarsanız izinleri daha detaylı görebilirsiniz.

spigotmc-askyblock.png

Çıkan ilk sayfadan izinlere ait bir kısım...

bukkit-askyblock.png

Çıkan 2. sayfada Click Here For Permissions yazısına tıklanınca gidilen kısımdan görüntü...

github-askyblock.png

Son olarak belirtmek isterim ki bazı eklentilerin tanıtım sitelerinde (genellikle az bilinen eklentiler) izinler kısmı bulunmuyor. Bu eklentilerin izinlerini araştırırken resimde görüldüğü gibi araştırmanız gerekebilir. Genellikle Github sitesi çıkacaktır.

Minecraft sunucusunda eklenti izinlerini ayarlamayı düşünen arkadaşlar için son derece yararlı bir konu içeriği olmuş. Kaleminize sağlık ;) <3

Eklentinin yetkilerini nasıl bulacağını bilmeyenler için çok yararlı olmuş şefim :) ellerine sağlık​

Eklenti izinlerini ayarlama işini açıklayıcı anlatmışsın, bilmeyen için faydalı bir konu. Eline sağlık.

Teşşekürler şefim

Çok çok yararlı bir anlatım olmuş şayet Eklentinin sayfasında perm bilgisi yoksa çok yararlı olacaktır

Böyle bir konu yaptığınız için teşekkür ederim benim gibi yeni başlayanlara yardımcı olan bir konu.

Eğer luckperms kullanıyorsanız daha kolay bir yolu var. Sunucuya girin ve /lp tree yazın tüm eklentilerin permleri verdiği linkte bulunacaktır.

Zamanında permissions ile ilgili çok sorun yaşardım, bilmeyen arkadaşlar için gerçekten çok yararlı bir konu.

Günlerimi vermişimdir şu izinlere aah gençliğim ah... :-) 2 gün tasarruf ettiren konu, vakit nakittir ;) Eline sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl