Eklenti istekleriniz, fikirleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wuudax

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
Wuudax

Discord:

Wuudax

Selamlar, iyi geceler son zamanlarda kendi kullanımım için eklentiler yazmaya başladım ve sizin isteklerinize göre de bir kaç eklenti yapmak istiyorum hem kendimi geliştirmek için hemde can sıkıntımı biraz gidermek için bana bir kaç eklenti fikri verebilir misiniz yapmam için (eğer ihtiyacınız varsa eklentiyi yazdığım zaman size gönderebilirim)

Böyle konu bende bi kaç defa açtım ama bilgisi olanın fikri yok fikri olanın bilgisi yok yanlış anlaşılmasın :)

Selamlar, iyi geceler son zamanlarda kendi kullanımım için eklentiler yazmaya başladım ve sizin isteklerinize göre de bir kaç eklenti yapmak istiyorum hem kendimi geliştirmek için hemde can sıkıntımı biraz gidermek için bana bir kaç eklenti fikri verebilir misiniz yapmam için (eğer ihtiyacınız varsa eklentiyi yazdığım zaman size gönderebilirim)
Anti Jeneratör AFK, oyuncunun jeneratörde saatlerce kalmasını engelleyecek bir plugin :) Beş dakika da bir ekrana kod gönderme, f3+t yapınca madenci yorgunluğu verme gibi şeyler...

Evet, olabilir ama beş dakikada bir göndermesi oyuncuyu biraz sıkabilir belki onun yerine daha farklı şeyler yapabilirim

Anti Jeneratör AFK olarak bahsettiğiniz şey nedir ?
yani jeneratör ne anlama geliyor daha doğrusu ayrıca bu plugine sizin ihtiyacınız var ise yaptıktan sonra atabilirim isterseniz

Anti Jeneratör AFK olarak bahsettiğiniz şey nedir ?
yani jeneratör ne anlama geliyor daha doğrusu ayrıca bu plugine sizin ihtiyacınız var ise yaptıktan sonra atabilirim isterseniz
Jeneratörden demek istediğim skyblock sunucularındaki kırıktaş jeneratörü, genelde bu jeneratörlerde f3+t yapıp saatlerce afk bırakıyorlar. Bunu engellemek adına bir plugin. Çok şart değil tabi ki ama fikir istemişsin, yaparsan kullanırım :D

Evet, olabilir ama beş dakikada bir göndermesi oyuncuyu biraz sıkabilir belki onun yerine daha farklı şeyler yapabilirim
Config üzerinden ayarlanabilir şekilde yaparsanız sunucu sahibi kendi isteği doğrultusunda ayarlayabilir. Elinizden geldiğince yönetilebilir bir şey çıkartır. Plugin içerisine gömülü ayar olması hoş bir durum olmaz. Config yapısında algılanacak bloklar için bir liste ve kaç blok kırıldığında doğrulama yapılması gerektiğini belirleyen bir ayar ekleyin. Scheduler ile süre bazlı bir koruma bunun için uygun değil, oyuncu blok kırdıktan sonra 5 dk afk kalsa bile doğrulama göndermiş olacaksınız. Bunun yerine kırılan blok sayısını kontrol ederek yapabilirsiniz.

Bunu yapmayı deneyeceğim kod gönderme konusunda da bir kaç fikrim var ayarları config üzerinden değiştirilebilir yapacağım.

Spigottaki infinty stones plugini artık güncelleme almıyor bunu kendince yorumlayıp kodlayabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl