Ekip Araniyor! Yeni nesil RolePlay sunucu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AlpThe

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Aklımdaki Proje Aynı raw oyunu gibi,
Rawı bilmeyenlere özeliyim gerçek hayatta yapılabilen etkileşimlerin çoğunun yapılabildiği bir oyun. Bu Hardcore RolePlay tipini minecrafta yuvarlamak istiyorum.

Demek istediğimi tam olarak anlamanız için Raw ın teaserın video linki

Videoda gördüğünüz şeylerin ÇOĞUNU yapmaya çalışacağız.Oyun sadece meslek üzerine olmayacak.

Tabiki oyunda araba uçak vs yapmak çok zor olacak, bunları projemiz tutarsa geliştirmeye çalışacağız.

Şuan çok fazla zamanım olmadığı için proje üzerinde yorumlaamıyorum. O yüzden bir ekip kurmaya karar verdim, 5 6 kişilik sağlam bir ekip düşünüyorum.
Kriterlerim
15 yaş minimum
Deneyimli olmalı (yorumda nerelerde çalıştığını vs yazarsa sevinirim)
Zamanını ayırabilmeli, aktif olmali

Son düzenleme:
Raw oyunu dolandırıcılar vs diyecekler hiç mesaj atmasın lütfen.

Bu gördüğünüz oyun hakkında birçok asıllı ve asılsız haber çıktı. Bunun yanı sıra bu özellikleri oyuna yapmak hiç kolay olmaz. Kolay gelsin..

Bu gördüğünüz oyun hakkında birçok asıllı ve asılsız haber çıktı. Bunun yanı sıra bu özellikleri oyuna yapmak hiç kolay olmaz. Kolay gelsin..
Yapmak o kadar da zor olmaz, minecraftta zaten bu olayların temeli var, sadece detaylandırmak gerekiyor

Rol odaklı bir sunucu ve oyun içeriği hazırlayabilirsin. Sorun onu oynayacak kitlede bitiyor.
Rol olayı tamamen oynayan topluluğun kalitesine bakıyor. Ayrıca böyle sunucular olduğunu hatırlıyorum.

Rol odaklı bir sunucu ve oyun içeriği hazırlayabilirsin. Sorun onu oynayacak kitlede bitiyor.
Rol olayı tamamen oynayan topluluğun kalitesine bakıyor. Ayrıca böyle sunucular olduğunu hatırlıyorum.
Gördüğüm hicbir sunucu bu kadar detaylı değildi. Turkiyedeki çoğu RolePlay sunucular mesleğe odaklanıyor. Diğer etmenler geride kalıyor.
3 yıldır skripter/pluginerlik yapıyorum. Skript konusunda bilgim yüksektir ki daha önce en az 10 kere böyle bir roleplay sunucusu yapmışlığım var ancak haritayı bulamamam ve maddi nedenlerden dolayı açmadım.

Bilgilerim: Kaynak Paketi Hazırlama (Modelleme v.b), Skript, Plugin, Discord Botu Hazırlama, Grafik Tasarım

Ancak ücretsiz bir şekilde çalışmayı 1 sene önce bıraktım, çalışmak isterseniz discord adresimden iletişime geçebilirsiniz.

Exkaar#1531
Saygılarımla...
Olabilir ulaşacağım

Dediğin gibi çoğu sunucu mesleğe odaklanıyor inşallah burasıda öyle olmaz umarım kitle bulabilirsiniz

Roleplay sunucusumu discord atda yerimizi alalım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl