Çözüldü Eğitim Sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fenix Network

FenixNW.Keyubu.Com
Elmaslar
581
Merhaba çok önceden birtane sunucuda görmüştüm /eğitim yazınca sunucuyu tanıtıp haritayı gezdiriyordu npc leri gösteriyordu ve oyuncular eğitimdeyken hareket edemiyordu ücretsiz yapabilcek varsa şimdiden çok teşekkürler ücretli yapacak varsa yazsın. belkide plugini vardır bilmiyorum yardımcı olana teşekkürler

Kod:
on any movement:
    if {tanitim::%player%} is set:
        cancel event

on command:
        cancel event

command /tanıtım:
    trigger:
        if {tanitimonay::%player%} is set set:
            set {tanitim::%player%} to true
            send "&7Tanıtım başlıyor." to player
            send player title "&6Tanıtım başlıyor!" with subtitle "&e3" for 1 second
            wait 1 second
            send player title "&6Tanıtım başlıyor!" with subtitle "&e2" for 1 second
            wait 1 second
            send player title "&6Tanıtım başlıyor!" with subtitle "&e1" for 1 second
            wait 1 second
            execute console command "spawn %player%"
            execute console command "tp %player% x y z" #buraya kordinatları yazmayı unutma
            wait 1 second
            send player title "&6Burası Spawn Bölgesi" with subtitle "&e(Başlangıç Bölgesi)" for 3 seconds
            wait 1 second #buradan sonrasını sen doldurursun artık :)
            wait 5 seconds
            send "&aTANITIM BİTTİ, İYİ OYUNLAR..." to player
            delete {tanitim::%player%}
        else:
            set {tanitimonay::%player%} to true
            send "&7Tanıtım başladığında hareket edemez, komut kullanamazsın." to player
            send "&7Tanıtım başlatma işlemini onaylıyorsan komudu tekrarla." to player
            wait 15 seconds
            if {tanitimonay::%player%} is set:
                delete {tanitimonay::%player%}
                send "&7Tanıtım işlemi zaman aşımına uğradı." to player

Merhaba, umarım kod işinize yarar yeni yazdım ve denemedim. İlk başta oyuncuyu spawna ışınladım. Spawnda yüksek bir yere bariyer ile küçük bir kapalı bölge yap. Oranın içine gir kordinatları al gereken yere yaz. Devamını getirirsin, farklı warpları gösterebilirsin veya menüleri açabilirsin oyuncuya. :)

Kod:
on any movement:
        cancel event

on command:
        cancel event

command /tanıtım:
    trigger:
        if {tanitimonay::%player%} is set set:
            set {tanitim::%player%} to true
            send "&7Tanıtım başlıyor." to player
            send player title "&6Tanıtım başlıyor!" with subtitle "&e3" for 1 second
            wait 1 second
            send player title "&6Tanıtım başlıyor!" with subtitle "&e2" for 1 second
            wait 1 second
            send player title "&6Tanıtım başlıyor!" with subtitle "&e1" for 1 second
            wait 1 second
            execute console command "spawn %player%"
            execute console command "tp %player% x y z" #buraya kordinatları yazmayı unutma
            wait 1 second
            send player title "&6Burası Spawn Bölgesi" with subtitle "&e(Başlangıç Bölgesi)" for 3 seconds
            wait 1 second #buradan sonrasını sen doldurursun artık :)
            wait 5 seconds
            send "&aTANITIM BİTTİ, İYİ OYUNLAR..." to player
            delete {tanitim::%player%}
        else:
            set {tanitimonay::%player%} to true
            send "&7Tanıtım başladığında hareket edemez, komut kullanamazsın." to player
            send "&7Tanıtım başlatma işlemini onaylıyorsan komudu tekrarla." to player
            wait 15 seconds
            if {tanitimonay::%player%} is set:
                delete {tanitimonay::%player%}
                send "&7Tanıtım işlemi zaman aşımına uğradı." to player

Merhaba, umarım kod işinize yarar yeni yazdım ve denemedim. İlk başta oyuncuyu spawna ışınladım. Spawnda yüksek bir yere bariyer ile küçük bir kapalı bölge yap. Oranın içine gir kordinatları al gereken yere yaz. Devamını getirirsin, farklı warpları gösterebilirsin veya menüleri açabilirsin oyuncuya. :)
teşekkürler konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl