eFeNeS PvP Plugin Paketi Beta / V2 Çıkıyor !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eFeNeS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.101

Plugin Paketi Güzelmi + V2 Gelsinmi ?

• Güzel Bir Paket + V2 Gelsin

Oy: 17 94,4%
  • Kötü Bir Paket + V2 Gelmesin

Oy: 1 5,6%

• Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eFeNeS

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
9EY0O3.png

3a21Rp.png

vRar1v.png

3a21Rp.png

G5ZVvN.png

3a21Rp.png

Arkadaşlar Sizden İsteğim Oylamaya Katılıp V2'nin Çıkıp Çıkmayacağını
Seçmeniz. Yapacağınız Şey StrawPoll Linkine Tıklayıp Oyunuzu Verip
Vote ye Tıklamanız. Ona Göre Paylaşacağım. V1 Linkine Ne Oldu Derseniz
O Link Bende Yok Maalesef Olan Birinden Alın. Fakat V1 Eskidi Siz Bilirsiniz

3a21Rp.png

Oylama Link :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Paket Link : EKLENECEK

Son düzenleme:
kardeşim ayın 11 oldu hala paylaşmamıssın

kardeşim ben nereden bileyim sizin beklediğinizi ben ondan paylaşmadım ama inşallah paylaşıcağım. nedenim var zaten. skriptte hatalar var bug oldu çoğu plugin hata verdi inşallah bu hafta içinde paylaşacağım ^^

tamam güzel bir paket olduna inaniyorum :D

İnşallah öyle olur, yorumun için teşekkürler + skript ile işim bitti sadece MyCommand ile komutları türkçe yapıcağım ve eğer üşenmessem iron donor ve gold donor ekleyip eFeNeS donoru kaldıracağım

Arkadaşlar yemin ediyorum son yetkileri vermek kaldı çok bug var siz bilmeseniz bile mesela herkes /kurallar komutunu kullanamıyor, yada mesela /yardim falan hepsi kullanılmıyor. Sebebi daha yetkileri veremedim ve her pluginin yetkisini bulamıyorum. Bu paylaşamama sebep oluyor. Eğer zaten şu an link eklersem her şeyi sizin ayarlamanız gerekiyor. Gerçekten çok zor İnşallah en yakın zamanda paylaşırım. Zaten 15 Ağustos doğum günüm o zamana kadar Kesin paylaşmış olurum^^

tamam kardeşim güzel bir paketi olucak şimdiden belli :D

Paketini bekliyoruz :)

Evet Hele Şükür Paylaştımmmm. Artık Bi İndirip Bakarsınız Heralde :D[DOUBLEPOST=1439809509,1439560930][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar V2 Gelsinmi Yoksa Beta Sürümündenmi Çıkarıyım Plugin Paketini

Konu araçlarından oylamayı açın derim :) eğer v2 çıkarmak isterseniz güvenlik | koruma paketini eklersen daha dayanıklı server olur :)

Fikrin İçin Teşekkürler. Ben Daha Plugin Paketini İndiremedim. İndirip Bakacağım. Emin Olun V2 Çok İyi Olacak. Ama Daha V1 Eskimedi Bence :>

:)

efenes disguise özelliği eklicem yârdimci olurmusun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl