eFeNeS PvP Plugin Paketi Beta / V2 Çıkıyor !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eFeNeS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.101

Plugin Paketi Güzelmi + V2 Gelsinmi ?

• Güzel Bir Paket + V2 Gelsin

Oy: 17 94,4%
  • Kötü Bir Paket + V2 Gelmesin

Oy: 1 5,6%

• Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paket Gittikçe Geriliyor. Yani 2. Sayfaya Düştük. Eğer Nedeni V2 Gelmiyor Diyeyse Sebebim Var. 1 Haftadır Tatildeyim. Video Çekmiiştim Gitmeden Önce. Ama Ses Yoktu. Çok Özür Dilerim. Ağustos Bitmeden V2 Gelir. Eylülün 5 i Gibi V3 Yerine Normal V1 Gelir. Hepinizi Seviyorum 50 İndirmeye Ulaşmışız <3

Kardeş Server Açakmı la :D[DOUBLEPOST=1440696035,1440695845][/DOUBLEPOST]:oops:

Paket Çalıntı !

Arkadaşlar Uzun Zamandır Paketle İlgilenemediğim İçin V2 Gelmedi. Ama Büyük İhtimalle 15 Eylül Gibi V2 Gelir. Bu Arada Paketin Buglarını Söylerseniz Sevinirim :>[DOUBLEPOST=1443301435,1442169685][/DOUBLEPOST]Beyler Bir Mesaj Atında Ona Göre V2 Gelsin Çünkü Kimse İlgilenmiyor. Bende İlgilenilmeyen Pakete İlgi Vermiyorum. Konuya Yazdığınız Yorumlarınız, Paketi İndirmeniz Benim İçin Çok Önemli <3[DOUBLEPOST=1446197165][/DOUBLEPOST]Güncelleniyor + + +

kardeş hadi seni bekliyoruz uzun zamandır paylaş artık be

Konuya Mesaj Atan Yoktu 1, 1 Aydır Pc Giremedim 2, +5 İstek Olsun En Azından 3

ya kardeş payaş su paketini ben bekliyorum büsürü kişi bekliyor yapada payaş boşuna bekletme insanları yahu AllahAllah

Artık Paylaş paketini

Konu arşive bune ya konu kilit arşiv![DOUBLEPOST=1446225023,1446224834][/DOUBLEPOST]v1 indirmedim ama v2 ya gelsin yada gelmesin yada hiç acma kardeş surda 1 paket bekliyoruz v2 1 ay oldu halen aynı konu kaptıldı arşive gidiyor milleti oynatma dostum surda at yada atma link yok würüs total yok ee ne yani bi aciyonuz lşnkler yok bunda link yok kapatıldı konu parpor edicem

Kardeş sinirlendirdin beni sıkıldım artık herkes paylaş diyor! V1 indirmemen benim hatam değil! V2 ye daha yeni başladım! V1 1 aydır paylaşılmış halde daha çarşamba günü kaldırdım! Ve perşembe günü ilk defa oturdum bilgisayara anlamıyor musun! Konuyu rapor etmeden önce düşün

Kardeş sinirlendirdin beni sıkıldım artık herkes paylaş diyor! V1 indirmemen benim hatam değil! V2 ye daha yeni başladım! V1 1 aydır paylaşılmış halde daha çarşamba günü kaldırdım! Ve perşembe günü ilk defa oturdum bilgisayara anlamıyor musun! Konuyu rapor etmeden önce düşün
Kardeş ozmana kadar v1 link koy alanlar olur almayanlar v2 hiç yapma 1 aydır yoktur linksiz bi konu çöp demek dostum linkleri eklersin birşey degil ama link yok würüs total yok ee nerde link konu çöp[DOUBLEPOST=1446226220,1446226077][/DOUBLEPOST]Bölüm kurallarını okumanı dilerim linksiz bi konu otomatik çöp demek olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl