yok
yok
Çok soru sordum, bu config kısmı mı?server {
listen 80;
server_name subdomain.example.com;
location / {
proxy_pass http://localhost:port; # Dynmap'ın çalıştığı port
proxy_set_header Host $host;
proxy_set_header X-Real-IP $remote_addr;
proxy_set_header X-Forwarded-For $proxy_add_x_forwarded_for;
proxy_set_header X-Forwarded-Proto $scheme;
proxy_redirect off;
}
}
yok
Yok sorun değil bir dakika bakacağım ve tekrar paylaşacağım 15 dk sonra boşluklari ayarlayıp böyle calismaz cunkuÇok soru sordum, bu config kısmı mı?
umut54
yok
server {
listen 80;
server_name subdomain.example.com;
location / {
proxy_pass http://localhost:port; # Dynmap'ın çalıştığı port
proxy_set_header Host $host;
proxy_set_header X-Real-IP $remote_addr;
proxy_set_header X-Forwarded-For $proxy_add_x_forwarded_for;
proxy_set_header X-Forwarded-Proto $scheme;
proxy_redirect off;
}
}
yok
bilmediğim kısımlara bakmıştım kusura bakmaCloudflare kullanıyorsanız eğer çok daha hızlı ve kolay bir şekilde yönlendirme yapabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 251920
@pro_44 gelen soruyu yapay zekaya sorup incelemeden buraya göndermen sadece soruyu soran kişinin kafasını karıştırır. Yaptığın şey hoş değil.
Dediğinizi yapmayı biliyorum fakat böyle olunca domain yanında port da kullanılması gerekiyor. Ben port kullanılmasını istemiyorum.Cloudflare kullanıyorsanız eğer çok daha hızlı ve kolay bir şekilde yönlendirme yapabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 251920
@pro_44 gelen soruyu yapay zekaya sorup incelemeden buraya göndermen sadece soruyu soran kişinin kafasını karıştırır. Yaptığın şey hoş değil.
umut54
Ben bu şekilde yaptım port eklemeden giriş yapılabiliyor bir bilgim yok maalesef neden olduğu ile ilgili bilen arkadaş varsa yardımcı olacaktır size.Dediğinizi yapmayı biliyorum fakat böyle olunca domain yanında port da kullanılması gerekiyor. Ben port kullanılmasını istemiyorum.
Deneyeceğim, geri dönüş yaparım. Discordunuz var mıydı?Ben bu şekilde yaptım port eklemeden giriş yapılabiliyor bir bilgim yok maalesef neden olduğu ile ilgili bilen arkadaş varsa yardımcı olacaktır size.
umut54
Forum üzerinden ulaşabilirsiniz. Discord üzerinden oldukça fazla bildirim alıyorum ve çok fazla kişi ile konuşuyorum bundan dolayı discorddan destek sağlayamam maalesef. Buradan elimden geldiğince dönüş yapıyorum.Deneyeceğim, geri dönüş yaparım. Discordunuz var mıydı?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!