Çözüldü dynmap domain sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

frostyswx

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
8
Dynmap kullanıyorum ve mapime sayısal ip üzerinden (ipadresi:port) şeklinde ulaşabiliyorum. Satın almış olduğum
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
domainim var. Bu mape
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
alan adıyla giriş yapılmasını nasıl ayarlayabilirim? İnternete baktığımda reverse proxy cloudflare nginx vb. çok şey gördüm aklım karıştı, yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• map1.JPG
    map1.JPG
    24,5 KB · Görüntüleme: 133
  • map2.JPG
    map2.JPG
    92,5 KB · Görüntüleme: 139
Dynmap kullanıyorum ve mapime sayısal ip üzerinden (ipadresi:port) şeklinde ulaşabiliyorum. Satın almış olduğum
domainim var. Bu mape
alan adıyla giriş yapılmasını nasıl ayarlayabilirim? İnternete baktığımda reverse proxy cloudflare nginx vb. çok şey gördüm aklım karıştı, yardımcı olursanız sevinirim.

Plesk mi kullanıyorsunuz yoksa cPanel mi?

cpanel'den ayarlaman gerek.

cpanel'den ayarlaman gerek.
daha kapsamlı bilgi arıyorum, "burdan yapıcaksın şurdan yazıcaksın" yerine ekran açarak veya ss ler ile deatlı anlatabileceksen discord üzerinden konuşalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl