Bulundu Düzgün Ve Kaliteli Duyuru Sksı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1strk07

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
15
Minecraft
1strk07

Discord:

asdgetdo#3132

Arkadaşlar Saatlerdir Araştırıyorum Güzel Düzgün Skrpit Bulamadım yardımcı olabilirmisiniz
her 30 dakika da bir rastegele gelen Duyuru Ve Ayrıca bc olmasın Tam Ortada Yazın Şunun gibi

eğerki yapabilecek arkadaşımız var yaparsa çok güzel olur şimdiden teşşekürler

ayrıca pluginde olur varsa
1671035148209.png

Sürüm için emin değilim ancak announcer yazarsan bir çok plugin bulabilirsin. Linke bir tane plugin bıraktım 1.9 da çalışıyormuş 1.8 de çalışır mı emin değilim
knk emin ol bugün büsürü pl dendim sk dendim hiçbiri benim istediğim şekilde ortada yazmıyor scrpt ile olursa mükmel olur plugin ilede olur fark etmez istediğim şekilde çalısın yeter

knk emin ol bugün büsürü pl dendim sk dendim hiçbiri benim istediğim şekilde ortada yazmıyor scrpt ile olursa mükmel olur plugin ilede olur fark etmez istediğim şekilde çalısın yeter
1.18 sürümünde bir tane vardı böyle yazı atan aaa dur aslında chatmanager diye bir pl var onda bu şekilde anons yapabilirsin.

• /Announcement {message} command
    • Broadcast an announcement message to the server.
    • Custom Header/ Footer
    • A sound is played to everyone on the server when you announce a message.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Knk Kb Config Baya Karışık Aşırı Sıkıldım Yani Sunucu yapıyorum sabah ezanından beridir artık herşeye üşenir oldum daha kolay birşey yokmu veya scrpti veya eğerki müsaitsen config ayarlayabilirmisin

Plugin :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

skript (mc-tr alıntı):

every 5 minutes:
send "Duyuru 1" to players if chance of 25
send "Duyuru 2" to players if chance of 25
send "Duyuru 3" to players if chance of 25
send "Duyuru 4" to players if chance of 25
istediğin kadar duyuru ekle ve örneğin 5 adet duyuru eklediysen 100ü 5ya böl çıkan sonucu 25 sayılarıyla değiştir.

hayır knk istediğim yine bu değil ortada yazınca hata veriyor malesef

Knk Kb Config Baya Karışık Aşırı Sıkıldım Yani Sunucu yapıyorum sabah ezanından beridir artık herşeye üşenir oldum daha kolay birşey yokmu veya scrpti veya eğerki müsaitsen config ayarlayabilirmisin
At configi bilgisayarımda açılır mı emin değilim ama sen at bakm

çok teşşekürler çözdüm ben plugin ile başka bir plugin ilede acaba kredi plugini biliyormusunuz faction için
kredi plugininden kastın nedir biraz açıklayabilir misin, anlatması uzun bir şey ise discorduma ulaşabilirsin Maximina16#7737

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl