Sürüm için emin değilim ancak announcer yazarsan bir çok plugin bulabilirsin. Linke bir tane plugin bıraktım 1.9 da çalışıyormuş 1.8 de çalışır mı emin değilimDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
asdgetdo#3132
knk emin ol bugün büsürü pl dendim sk dendim hiçbiri benim istediğim şekilde ortada yazmıyor scrpt ile olursa mükmel olur plugin ilede olur fark etmez istediğim şekilde çalısın yeterSürüm için emin değilim ancak announcer yazarsan bir çok plugin bulabilirsin. Linke bir tane plugin bıraktım 1.9 da çalışıyormuş 1.8 de çalışır mı emin değilim
knk emin ol bugün büsürü pl dendim sk dendim hiçbiri benim istediğim şekilde ortada yazmıyor scrpt ile olursa mükmel olur plugin ilede olur fark etmez istediğim şekilde çalısın yeter
1.18 sürümünde bir tane vardı böyle yazı atan aaa dur aslında chatmanager diye bir pl var onda bu şekilde anons yapabilirsin.
- /Announcement {message} command
- Broadcast an announcement message to the server.
- Custom Header/ Footer
- A sound is played to everyone on the server when you announce a message.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
zibis2
istediğin kadar duyuru ekle ve örneğin 5 adet duyuru eklediysen 100ü 5ya böl çıkan sonucu 25 sayılarıyla değiştir.every 5 minutes:
send "Duyuru 1" to players if chance of 25
send "Duyuru 2" to players if chance of 25
send "Duyuru 3" to players if chance of 25
send "Duyuru 4" to players if chance of 25
zibis2
nasıl yani?hayır knk istediğim yine bu değil ortada yazınca hata veriyor malesef
At configi bilgisayarımda açılır mı emin değilim ama sen at bakmKnk Kb Config Baya Karışık Aşırı Sıkıldım Yani Sunucu yapıyorum sabah ezanından beridir artık herşeye üşenir oldum daha kolay birşey yokmu veya scrpti veya eğerki müsaitsen config ayarlayabilirmisin
asdgetdo#3132
çok teşşekürler çözdüm ben plugin ile başka bir plugin ilede acaba kredi plugini biliyormusunuz faction içinAt configi bilgisayarımda açılır mı emin değilim ama sen at bakm
@Maximina16
kredi plugininden kastın nedir biraz açıklayabilir misin, anlatması uzun bir şey ise discorduma ulaşabilirsin Maximina16#7737çok teşşekürler çözdüm ben plugin ile başka bir plugin ilede acaba kredi plugini biliyormusunuz faction için
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!