Bulundu Düzgün bir spawner plugini arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SoLdieR 17

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
SoLdieR_17

Discord:

soldier17

Spawner sahibinin kim olduğunun görüldüğü, doğal oluşan spawnerların kırılmadığı sadece koyulan spawnerların kırıldığı bir plugin arıyorum. spawnermeta, silk spawners, rosestacker filan denedim ama hepsinde doğal spawnerlar kırılıyodu kapatmak içinde bir ayar bulamadım. Sizin önerileriniz nelerdir ?

AncSpawner, bir bakabilirsiniz.

SpawnerMeta önerebilirim şuan kullandığım eklenti içerisinde doğal yollarla spawner kırma kapatılıyor CTRL + F kombinasyonu ile natural kelimesini aratırsanız bulabilirsiniz iyi günler dilerim.
Spawner sahibinin kim olduğunun görüldüğü, doğal oluşan spawnerların kırılmadığı sadece koyulan spawnerların kırıldığı bir plugin arıyorum. spawnermeta, silk spawners, rosestacker filan denedim ama hepsinde doğal spawnerlar kırılıyodu kapatmak içinde bir ayar bulamadım. Sizin önerileriniz nelerdir ?

SpawnerMeta önerebilirim şuan kullandığım eklenti içerisinde doğal yollarla spawner kırma kapatılıyor CTRL + F kombinasyonu ile natural kelimesini aratırsanız bulabilirsiniz iyi günler dilerim.
Dediğinizi daha önce yaptım ama natural sp kırılınca boş bir sp veriyordu

@Ancienty 'in spawner eklentisini öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl