EliteCraft
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 27
- Minecraft
- Arqen
Discord:
Aeria#0402
Aeria#0402
Lasty#0001
Aeria#0402
mvtp olayını düzelttim herkes random yerde doğuyor ama spawna gidip geri gelince tekrar random yerde doğuyor spawna gidip gelince önceki yerinde doğmasını istiyorumBu eklentiyi kullanabilirsin işınlanma için. Eklenti herkesi random yerlere ışınlar ama ilk girdigi yere ışınlama konusunda bilgim yok skript gerekebilir.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Inxity#3240
Böyle bir şey için skript ya da özel bir randomtp eklentisi gerekir, multiverse ile halledilemez. En kötü bir home eklentisi bulursunuz, oyuncu dünyaya gittiği zaman rastgele ışınlandığı yere otomatik home alır oyuncu da home menüsünden o dünyadaki yerine geri gider.mvtp olayını düzelttim herkes random yerde doğuyor ama spawna gidip geri gelince tekrar random yerde doğuyor spawna gidip gelince önceki yerinde doğmasını istiyorum
Aeria#0402
Böyle bir şey için skript ya da özel bir randomtp eklentisi gerekir, multiverse ile halledilemez. En kötü bir home eklentisi bulursunuz, oyuncu dünyaya gittiği zaman rastgele ışınlandığı yere otomatik home alır oyuncu da home menüsünden o dünyadaki yerine geri gider.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Skript ile sorunu çözdük.İsteklerinizi karşılayacağına inandığım bir eklenti paylaşıyorum hocam bir göz atın derim :)https://www.spigotmc.org/resources/-player-warps-
-➢-let-your-players-set-warps-1-7-1-18.66692/
Murmurreis
Aeria#0402
Sunucuma özel yapıldığı için hayır.Skripti paylaşma şansınız var mı? Aynı sorunu yaşayan arkadaşlara cevap niteliğinde olur.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!