Çözüldü Dünyaya ilk gidince random tp olacak sonra her girdiginde o random tp oldugu yerde başlayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EliteCraft

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
27
Minecraft
Arqen

Discord:

Aeria#0402

ben bir dünya skripti yaptım dünya1 yazınca 1. dünyaya gidiyor yetkisi varsa dünya2 yazınca dünya2 ye ve bunun için bilet yaptım bilete sağ tıklayınca dünya giriş yetkisi kazanıyor
ama şey ekleyemedim
herkes aynı yerde mvtp oluyor
oyuncu random yerde tp olsun ilk girişinde sonra oradan başlasın

Bu eklentiyi kullanabilirsin işınlanma için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
. Eklenti herkesi random yerlere ışınlar ama ilk girdigi yere ışınlama konusunda bilgim yok skript gerekebilir.

Bu eklentiyi kullanabilirsin işınlanma için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
. Eklenti herkesi random yerlere ışınlar ama ilk girdigi yere ışınlama konusunda bilgim yok skript gerekebilir.
mvtp olayını düzelttim herkes random yerde doğuyor ama spawna gidip geri gelince tekrar random yerde doğuyor spawna gidip gelince önceki yerinde doğmasını istiyorum

Işınlandıgı yeri sethome olarak kaydettirip o dünyaya girince tekrar o noktaya ışınlayabilir skript ile yazabilirsiniz

mvtp olayını düzelttim herkes random yerde doğuyor ama spawna gidip geri gelince tekrar random yerde doğuyor spawna gidip gelince önceki yerinde doğmasını istiyorum
Böyle bir şey için skript ya da özel bir randomtp eklentisi gerekir, multiverse ile halledilemez. En kötü bir home eklentisi bulursunuz, oyuncu dünyaya gittiği zaman rastgele ışınlandığı yere otomatik home alır oyuncu da home menüsünden o dünyadaki yerine geri gider.

İsteklerinizi karşılayacağına inandığım bir eklenti paylaşıyorum hocam bir göz atın derim :)
https://www.spigotmc.org/resources/⭐-player-warps-⭐-➢-let-your-players-set-warps-1-7-1-18.66692/

Böyle bir şey için skript ya da özel bir randomtp eklentisi gerekir, multiverse ile halledilemez. En kötü bir home eklentisi bulursunuz, oyuncu dünyaya gittiği zaman rastgele ışınlandığı yere otomatik home alır oyuncu da home menüsünden o dünyadaki yerine geri gider.
İsteklerinizi karşılayacağına inandığım bir eklenti paylaşıyorum hocam bir göz atın derim :)
https://www.spigotmc.org/resources/⭐-player-warps-⭐-➢-let-your-players-set-warps-1-7-1-18.66692/
Skript ile sorunu çözdük.

Skripti paylaşma şansınız var mı? Aynı sorunu yaşayan arkadaşlara cevap niteliğinde olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl