Dünyanın Sonu Geliyor...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Acatay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.050
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Acatay

Zombi Geldi, Beni Yedi
Yasaklandı
Elmaslar
211
Şok İddia: Uzaydan Gelen Virüs 23 Aralık'ta Dünya'yı Yok Edecek!
"Uzaydan gelen virüs 23 Aralık’ta Dünya’yı yok edecek" bu korkunç iddia Hindistanlı astronomlara ait. Yalnızca günler içinde insanlığın gezegendeki varlığını sonlandıracak bir virüsün yakın zamanda Dünya'ya varacağını açıklayan bilim insanları, tüm dünyada müthiş bir korkuya yol açtı.

Dünyaca ünlü bilim dergisi Science, Hindistanlı bilim insanlarının ve astronomların "23 Aralık'ta dünyanın sonunun geleceği" iddiasını sayfalarına taşıdı. Hintli bilim insanları, tüm insanlığı yok edebilecek virüsün yakın zamanda tüm Dünya'ya yayılacağını ve 23 Aralık tarihinde de dünyanın sonunu getireceğini düşünüyor.

Hintli bilimciler, yakınlarda bir uzay cismini tespit ettiklerini ve bu cismin NASA veri tabanında bulunmadığını ifade ettiler. Ölümcül virüsün gezegenimize bu cisim tarafından ulaştırıldığı kaydedildi. Bununla birlikte virüsün sebebiyle ilgili de henüz bir açıklama yapılmadı.

Amerikan Havacılık ve Uzay Ajansı'nın (NASA) bu iddiaya ne tepki vereceği de büyük bir merak konusu. Konuyla ilgili detaylar gün yüzüne çıktığında sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ulan tüm kiyametler de 20 veya 28 aralık aralarında oluyor :D inanmayın şunlara
Benim inancım dünya kıyamet ile yok olacak fakat Stephen Hawking'in ortaya attığı bilgiler böle.

Mekke yıkılmadan, mehdi inmeden, deccal serbest kalmadan kıyamet kopmayacak. Kuran-ı Kerim varken bunlara inanmayın.

yalan hocam yav inanmayın :D uyduruyorlar kesin[DOUBLEPOST=1513088431,1513088400][/DOUBLEPOST]
Mekke yıkılmadan, mehdi inmeden, deccal serbest kalmadan kıyamet kopmayacak. Kuran-ı Kerim varken bunlara inanmayın.
aynennnnn aynı fikirdeyim

2008 de de kopuyordu kıyamet :)

23 Aralık'ı iple çekiyorum.

:

Fe keyfe tettekûne in kefertum yevmen yec’alul vildâne şîbâ(şîben).
Eğer inkâr ederseniz, o taktirde çocukların saçlarını (korkudan) ağartan o günden kendinizi nasıl koruyacaksınız?

:

Yevme tercuful ardu vel cibâlu ve kânetil cibâlu kesîben mehîlâ(mehîlen).
O gün yeryüzü ve dağlar şiddetle sarsılır ve dağlar dağılmış kum yığını olmuştur.

'RAF/187:

Sana, ne zaman kopacak diye kıyamet vaktini soruyorlar. De ki; onun bilgisi yalnızca Rabbimin katındadır. Onu tam vaktinde koparacak olan O'ndan başkası değildir. Onun ağırlığına göklerde ve yerde dayanacak bir kimse yoktur. O size ansızın gelecektir. Sanki sen onu çok iyi biliyormuşsun gibi sana soruyorlar. De ki, onun bilgisi Allah katındadır. Fakat insanların çoğu bunu bilmezler. (A'RAF/187)[DOUBLEPOST=1513090574,1513090352][/DOUBLEPOST]Apansız gelecektir
Onlar sadece bir tek çığlığa bakıyorlar, bir çığlık ki, onlar çekişip dururken kendilerini yakalayıverir.

O zaman bir vasiyette bile bulunamazlar. Ailelerine de dönemezler. (YASİN/49-50)

Doğrusu bu azap onlara ansızın gelecek de kendilerini şaşırtacaktır. Artık ne geri çevrilmesine güçleri yetecek, ne de kendilerine mühlet verilecektir. (ENBİYA/40)

Artık onlar, kıyamet saatinin kendilerine ansızın gelivermesine mi bakıyorlar? Şüphesiz onun alametleri gelmiştir. Artık kıyamet kendilerine gelip çatınca anlamaları neye yarar? (MUHAMMED/18)

Onlar kendileri farkına varmadan ansızın kıyâmetin başlarına gelmesini mi bekliyorlar? (ZUHRUF/66)

Tek bir çığılıktan ibarettir
Çünkü O (sura üfürmek) zorlu bir kumandadan ibarettir ki, derhal onların gözleri açılıverir. (SAFFAT/19)

Onlar sadece bir tek çığlığa bakıyorlar, bir çığlık ki, onlar çekişip dururken kendilerini yakalayıverir. (YASİN/49)

Daha önce ne tanınmış, ne görülmüştür
Sen de onlardan yüz çevir ki, o gün çağırıcı, görülmedik müthiş bir şeye çağırır. (KAMER/6)

Dünyanın nasıl son bulacağını böyle salak salak anca yayarlar. Boşuna kitaplarda "Kıyamet" başlığı ve "Kıyamet Alametleri" var. Hindistanlı arkadaşlara selam olsun.

Herkesin dini inancı farklı ;)
Herkesin dini inancı farklı diyorsun, lakin 2012 de 2008 de de kopuyordu o arkadaşların dinin inancına göre :D yani dini farklılıklar değil insani akli düşünceler burada önemli. Müslüman olan zaten dünya için değil diğer tarafta vereceği hesap için endişe duyar.​

Gerçekten inandınmı? Bunlara vahiymi geliyor ki

Hindistanlı Astronomlar mı :D O Zaman Bana ISRO Linkini Bırakır mısın Dostum. Ya Bu Konuları Burada Açmayın Ya da Sağlam Kanıtlar Sunun. Bir Tez Öne Sürüyor ya da Bunu Dağıtıyorsan Bari Adam Akıllı Kaynakta Ver. :D Bekliyorum ISRO Linkini
ISRO = Hindistan Uzay Araştırma Kurumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl