Dünyanın Sonu Geliyor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Acatay

Zombi Geldi, Beni Yedi
Yasaklandı
Elmaslar
211
Puanlar
0
Yer
Türkiye (TR)
Şok İddia: Uzaydan Gelen Virüs 23 Aralık'ta Dünya'yı Yok Edecek!
"Uzaydan gelen virüs 23 Aralık’ta Dünya’yı yok edecek" bu korkunç iddia Hindistanlı astronomlara ait. Yalnızca günler içinde insanlığın gezegendeki varlığını sonlandıracak bir virüsün yakın zamanda Dünya'ya varacağını açıklayan bilim insanları, tüm dünyada müthiş bir korkuya yol açtı.

Dünyaca ünlü bilim dergisi Science, Hindistanlı bilim insanlarının ve astronomların "23 Aralık'ta dünyanın sonunun geleceği" iddiasını sayfalarına taşıdı. Hintli bilim insanları, tüm insanlığı yok edebilecek virüsün yakın zamanda tüm Dünya'ya yayılacağını ve 23 Aralık tarihinde de dünyanın sonunu getireceğini düşünüyor.

Hintli bilimciler, yakınlarda bir uzay cismini tespit ettiklerini ve bu cismin NASA veri tabanında bulunmadığını ifade ettiler. Ölümcül virüsün gezegenimize bu cisim tarafından ulaştırıldığı kaydedildi. Bununla birlikte virüsün sebebiyle ilgili de henüz bir açıklama yapılmadı.

Amerikan Havacılık ve Uzay Ajansı'nın (NASA) bu iddiaya ne tepki vereceği de büyük bir merak konusu. Konuyla ilgili detaylar gün yüzüne çıktığında sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Şok İddia: Uzaydan Gelen Virüs 23 Aralık'ta Dünya'yı Yok Edecek!
Hawking’den Herkesi Korkutacak Dünya Dışı Yaşam Açıklaması

I

IrfanDmn

Ziyaretçi
Ulan tüm kiyametler de 20 veya 28 aralık aralarında oluyor :D inanmayın şunlara

Acatay

Zombi Geldi, Beni Yedi
Yasaklandı
Elmaslar
211
Puanlar
0
Yer
Türkiye (TR)

EmektaR_03

Hâlâ Zümrüt Bulamadım!

Discord:

EMEKTAR

Elmaslar
190
Puanlar
75
Yer
Afyonkarahisar
Minecraft
MustafaPvP1
Mekke yıkılmadan, mehdi inmeden, deccal serbest kalmadan kıyamet kopmayacak. Kuran-ı Kerim varken bunlara inanmayın.

UsainSrht

Administrator of PurpurMC
Altın Sunucu
Sunucu Sahibi

Discord:

UsainSrht#4957

Elmaslar
409
Puanlar
14.730
Yer
Çukurova, Adana
Minecraft
UsainSrht
Twitter
usainsrht
yalan hocam yav inanmayın :D uyduruyorlar kesin[DOUBLEPOST=1513088431,1513088400][/DOUBLEPOST]
Mekke yıkılmadan, mehdi inmeden, deccal serbest kalmadan kıyamet kopmayacak. Kuran-ı Kerim varken bunlara inanmayın.
aynennnnn aynı fikirdeyim

ErenOFC

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
219
Puanlar
13.860
2015dede 21 aralıkta oluyordu bunlar :D
aynen :D

Acatay

Zombi Geldi, Beni Yedi
Yasaklandı
Elmaslar
211
Puanlar
0
Yer
Türkiye (TR)

SpaRtaGuy

Bedrock düşmanı !

Discord:

IYusuf_SelmanI#3770

Elmaslar
317
Puanlar
14.120
Yer
Mars ' Düzce
Minecraft
SpaRtaGuy
2008 de de kopuyordu kıyamet :)

aLoneX

a.k.a Acyd

Discord:

arhwn#2000

Elmaslar
580
Puanlar
5.995
Yer
İstanbul, Türkiye
Minecraft
4cyd
23 Aralık'ı iple çekiyorum.

Joka

numb.

Discord:

Joka#0326

Elmaslar
602
Puanlar
15.445
73/MUZZEMMİL-17:
Fe keyfe tettekûne in kefertum yevmen yec’alul vildâne şîbâ(şîben).
Eğer inkâr ederseniz, o taktirde çocukların saçlarını (korkudan) ağartan o günden kendinizi nasıl koruyacaksınız?

73/MUZZEMMİL-14:
Yevme tercuful ardu vel cibâlu ve kânetil cibâlu kesîben mehîlâ(mehîlen).
O gün yeryüzü ve dağlar şiddetle sarsılır ve dağlar dağılmış kum yığını olmuştur.

A'RAF/187:
Sana, ne zaman kopacak diye kıyamet vaktini soruyorlar. De ki; onun bilgisi yalnızca Rabbimin katındadır. Onu tam vaktinde koparacak olan O'ndan başkası değildir. Onun ağırlığına göklerde ve yerde dayanacak bir kimse yoktur. O size ansızın gelecektir. Sanki sen onu çok iyi biliyormuşsun gibi sana soruyorlar. De ki, onun bilgisi Allah katındadır. Fakat insanların çoğu bunu bilmezler. (A'RAF/187)[DOUBLEPOST=1513090574,1513090352][/DOUBLEPOST]Apansız gelecektir
Onlar sadece bir tek çığlığa bakıyorlar, bir çığlık ki, onlar çekişip dururken kendilerini yakalayıverir.

O zaman bir vasiyette bile bulunamazlar. Ailelerine de dönemezler. (YASİN/49-50)

Doğrusu bu azap onlara ansızın gelecek de kendilerini şaşırtacaktır. Artık ne geri çevrilmesine güçleri yetecek, ne de kendilerine mühlet verilecektir. (ENBİYA/40)

Artık onlar, kıyamet saatinin kendilerine ansızın gelivermesine mi bakıyorlar? Şüphesiz onun alametleri gelmiştir. Artık kıyamet kendilerine gelip çatınca anlamaları neye yarar? (MUHAMMED/18)

Onlar kendileri farkına varmadan ansızın kıyâmetin başlarına gelmesini mi bekliyorlar? (ZUHRUF/66)

Tek bir çığılıktan ibarettir
Çünkü O (sura üfürmek) zorlu bir kumandadan ibarettir ki, derhal onların gözleri açılıverir. (SAFFAT/19)

Onlar sadece bir tek çığlığa bakıyorlar, bir çığlık ki, onlar çekişip dururken kendilerini yakalayıverir. (YASİN/49)

Daha önce ne tanınmış, ne görülmüştür
Sen de onlardan yüz çevir ki, o gün çağırıcı, görülmedik müthiş bir şeye çağırır. (KAMER/6)

AeroCS

Elmas Güneş Gibi Parıldıyor

Discord:

AeroCS#8462

Elmaslar
630
Puanlar
8.100
Yer
AeroCS
Dünyanın nasıl son bulacağını böyle salak salak anca yayarlar. Boşuna kitaplarda "Kıyamet" başlığı ve "Kıyamet Alametleri" var. Hindistanlı arkadaşlara selam olsun.

IYusuf_DemirI

O Bir Yutupçu!

Discord:

Yusuf Demir#4555

Elmaslar
1.322
Puanlar
13.560
Yer
İstanbul/Maltepe
Facebook
Yusuf Demir
Herkesin dini inancı farklı ;)
Herkesin dini inancı farklı diyorsun, lakin 2012 de 2008 de de kopuyordu o arkadaşların dinin inancına göre :D yani dini farklılıklar değil insani akli düşünceler burada önemli. Müslüman olan zaten dünya için değil diğer tarafta vereceği hesap için endişe duyar.​

getrektahmet

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
42
Puanlar
13.520
Gerçekten inandınmı? Bunlara vahiymi geliyor ki

SYN_T3SL4

If you can't handle it you will win nothing !

Discord:

Halil#4439

Elmaslar
960
Puanlar
19.300
Yer
Aydın / Kuşadası
Minecraft
SYN_T3SL4
Hindistanlı Astronomlar mı :D O Zaman Bana ISRO Linkini Bırakır mısın Dostum. Ya Bu Konuları Burada Açmayın Ya da Sağlam Kanıtlar Sunun. Bir Tez Öne Sürüyor ya da Bunu Dağıtıyorsan Bari Adam Akıllı Kaynakta Ver. :D Bekliyorum ISRO Linkini
ISRO = Hindistan Uzay Araştırma Kurumu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı