Dünyanın en iyi sunucusuna MADDİ ORTAK LÜTFEN.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xdredd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.715
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen ne anlatiyon kanka forum da ortak arayan birisin ve nonamesin sabahtan beri konuşup duruyon boşsun kanka boşş
Üzgünüm fakat senin yeni yeni buralarda görüyorum noname dediğin insan geçtiğin yollarda adımı olan birisi tanıyıp tanımadan bu ne ön yargı konu mizah kategorisine açılan bir konu ayrıca neden dellendiniz tüm ekipçe bu kadar anlamadım haha

Ulan dünyanın en iyi sunucusu şuan benim sunucum. Sen kimsin de bana karşı saygısızlık ediyorsun be andaval herif! Sen git kralın gelsin. Onunda ayağını kaydırmasını biliriz ;) O KADARRR!!!
Siz ne anlatıyorsunuz BeyEfendi? Dünyanın en iyi sunucusu şuan benim sunucum. Sen de neyin nesisin ve nereden çıktın böyle? Sunucunla bana havamı ation ....

Üzgünüm fakat senin yeni yeni buralarda görüyorum noname dediğin insan geçtiğin yollarda adımı olan birisi tanıyıp tanımadan bu ne ön yargı konu mizah kategorisine açılan bir konu ayrıca neden dellendiniz tüm ekipçe bu kadar anlamadım haha
la sen beni nasıl yeni görüyon ben koskoca nommehim kendini bilmez hadsiz !!!

ne tarafa gülüyoruz
1682005332837.png

Burada ki amacım biraz komiklik üzerine genel forum kitlesini eleştirmem gülüp gülmemen pekte umrumda değil açıkçası :P

Beyler kavga etmeyin allah rızası için yalvarıyorum lütfen yaaaaaa

Siz ne anlatıyorsunuz BeyEfendi? Dünyanın en iyi sunucusu şuan benim sunucum. Sen de neyin nesisin ve nereden çıktın böyle? Sunucunla bana havamı ation ....
Sunucumun trailerini izlemediniz sanırsam izlemenizi öneririm lütfen aylık 20.000TL - 30.000TL arası yatırım yapabilecek yatırımcı veyahut maddi ortak arıyorum.

Beyler kavga etmeyin allah rızası için yalvarıyorum lütfen yaaaaaa
Konuyu tamamıyla eğlence amaçlı açmıştım aslında lakin dediğim gibi bazı insanlar kin tutabiliyor xd

1682005600350.png

Geçenlerde kendi profilime yazdığım bir yorum baktım hala devam ediyor ben de biraz kendi tarzımı katayım dedim xd

Konuyu tamamıyla eğlence amaçlı açmıştım aslında lakin dediğim gibi bazı insanlar kin tutabiliyor xd
11 Ayın sultanının son gününde böyle şeylerin yaşanması gerçekten çok üzücü, göz yaşlarımı tutamayacağım

Konuyu kitleteceğim çünkü amacından saptı.
Lakin burada bu konuyu açarken düşündüğüm 2 şey vardı;

1- Forumda açılan her konuda kavga ediliyor mu?
2- Biraz eğlenmek
Fakat gördüğüm üzere bu forumda şu an ki kitle ile ne eğlenilebiliyor ne de kavga etmeden duramıyor insan. Umarım yakın bir süre içerisinde bu konuya da bir çözüm bulabilirler. Forum gerçekten sadece yorum yapmak için yorum yapan insanlar ile dolu. Forum kitlesi çok toxic, toxiclikten eğlenmeyi unutmuş insanlar üzülesi bir durum

Herkese iyi forumlar dilerim.

Sunucumun trailerini izlemediniz sanırsam izlemenizi öneririm lütfen aylık 20.000TL - 30.000TL arası yatırım yapabilecek yatırımcı veyahut maddi ortak arıyorum.
ulan o söylediğin sunucu da 2 yıl oynadım wynncraft'da büyülü ve devasa bir mapi olan bir sunucu sen öyle bir sunucu yapamazsın.

Şu yazdığım mesajdan sonra bile hala devam edilmesi çok komik ve üzücü xd

Ve ayriyetten;
Haritanın yapımı beni çokta uğraştırmaz 1 ila 2 ayımı alır, o da keyfii yapım aşamasında başvuracağım iyi isimler tanıyorum yapılamaz adı altında hiçbir şey yok xd

100k veriyim sunucuyu bana ver ortak iş yapmayı sevmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl