
xdredd
Minecraft Mapper
- Katılım
- 4 Aralık 2021
- Mesajlar
- 473
- Elmaslar
- 262
- Puanlar
- 4.755
- Yaş
- 22
- Minecraft
- atakrg
Discord:
xdredd.
xdredd.
cemvrs#6234
xdredd.
Evet.10 yaşında ağzından salyalar aka aka kurdun heralde
xdredd.
4 sene önce aylık en az 70k gelirimiz vardı. Tüm dünyadan oyuncularımız var hala. sunucu online sayısı 1.2k - 2k arası gidip geliyor. Beraber ekstra düşünüp eşya harita eklentisi vs yapıcaz.Aylık 20-30 Bin ayıran ortak için karşılık ne olacak? Sunucunun durumu, online sayısı, satışları nasıl? Bu yatırımlarla sunucu için neler geliştirilecek? Bilgilendirirsen düşünenler için daha iyi olabilir.
cemvrs#6234
4 sene önce aylık 70k demek şimdinin 200k'sı neredeyse. Sunucu hangi aşamalardan geçti de yatırım arar hale geldi? fandom.com'a göre sunucu yabancı birisine ait. Kendine ait vikisi bile var.4 sene önce aylık en az 70k gelirimiz vardı. Tüm dünyadan oyuncularımız var hala. sunucu online sayısı 1.2k - 2k arası gidip geliyor. Beraber ekstra düşünüp eşya harita eklentisi vs yapıcaz.
xdredd.
Yok bana ait hocam.4 sene önce aylık 70k demek şimdinin 200k'sı neredeyse. Sunucu hangi aşamalardan geçti de yatırım arar hale geldi? fandom.com'a göre sunucu yabancı birisine ait. Kendine ait vikisi bile var. Eki Görüntüle 221706
xdredd.
10 duk 8 e mi düştük birden of ya8 yaşında ağzından salyalar aka aka kurdun heralde
xdredd.
Siz görememişsinizDaha WynnCraft'ın kendi discordunda yoksunuz?
xdredd.
Konunun mizah/eğlence kategorisine açıldığına bakmayarak moronluğunuzu göstermişsiniz açıkçası ben dalga geçiyorum konuma yorum atma kanka SennaNetwork'e yeni sistem diye huni sistemi falan getir senBoş insan boş konu
xdredd.
Yakında Harun can ile sunucuya türkçe dublaj atmayı düşünüyoruz.Gerçekten çok güzel bir sunucu, elinize sağlık. Türkçe dublaj ve çevirisini beklemekteyim.