Sol Reklam

Dünyanın en iyi sunucusuna MADDİ ORTAK LÜTFEN.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdredd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 2.177
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

xdredd

Minecraft Mapper
Elmaslar
262
Puanlar
4.755
Minecraft
atakrg

Discord:

xdredd.

Merhaba Ben Atalay 19 yaşındayım dünyanın en iyi sunucusunu hazırlıyorum. Bir örnek gerekirse şöyle.

Video tamamen bana ait hırsız diyen olursa tartışabiliriz 2012 den beri kurucusuyum. tüm hakları bende. aylık 20.000TL - 30.000TL ayırabilecek maddi ortak arıyorum lütfen.

8 yaşında ağzından salyalar aka aka kurdun heralde

Aylık 20-30 Bin ayıran ortak için karşılık ne olacak? Sunucunun durumu, online sayısı, satışları nasıl? Bu yatırımlarla sunucu için neler geliştirilecek? Bilgilendirirsen düşünenler için daha iyi olabilir.

Aylık 20-30 Bin ayıran ortak için karşılık ne olacak? Sunucunun durumu, online sayısı, satışları nasıl? Bu yatırımlarla sunucu için neler geliştirilecek? Bilgilendirirsen düşünenler için daha iyi olabilir.
4 sene önce aylık en az 70k gelirimiz vardı. Tüm dünyadan oyuncularımız var hala. sunucu online sayısı 1.2k - 2k arası gidip geliyor. Beraber ekstra düşünüp eşya harita eklentisi vs yapıcaz.

4 sene önce aylık en az 70k gelirimiz vardı. Tüm dünyadan oyuncularımız var hala. sunucu online sayısı 1.2k - 2k arası gidip geliyor. Beraber ekstra düşünüp eşya harita eklentisi vs yapıcaz.
4 sene önce aylık 70k demek şimdinin 200k'sı neredeyse. Sunucu hangi aşamalardan geçti de yatırım arar hale geldi? fandom.com'a göre sunucu yabancı birisine ait. Kendine ait vikisi bile var.
1681999117346.png

Daha WynnCraft'ın kendi discordunda yoksunuz?

Gerçekten çok güzel bir sunucu, elinize sağlık. Türkçe dublaj ve çevirisini beklemekteyim.

Boş insan boş konu
Konunun mizah/eğlence kategorisine açıldığına bakmayarak moronluğunuzu göstermişsiniz açıkçası ben dalga geçiyorum konuma yorum atma kanka SennaNetwork'e yeni sistem diye huni sistemi falan getir sen

Gerçekten çok güzel bir sunucu, elinize sağlık. Türkçe dublaj ve çevirisini beklemekteyim.
Yakında Harun can ile sunucuya türkçe dublaj atmayı düşünüyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı