Dünyanın en iyi sunucusuna MADDİ ORTAK LÜTFEN.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xdredd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.715
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konunun mizah/eğlence kategorisine açıldığına bakmayarak moronluğunuzu göstermişsiniz açıkçası ben dalga geçiyorum konuma yorum atma kanka SennaNetwork'e yeni sistem diye huni sistemi falan getir sen
Başka bir sunucunun sistemine laf atıp kendi sistemlerinin iğrenç olması dışında sorun yok

Merhaba,
Biraz fazla olacak ama aylık 3 gb xeon sağlayabilirim teşekkürü sonra edersiniz.
Saygılar...

Merhaba,
Biraz fazla olacak ama aylık 3 gb xeon sağlayabilirim teşekkürü sonra edersiniz.
Saygılar...
Bu denli bir sağlama için buradan yazmayın başka insanlar sulanabilir discorddan iletişime geçin.

Konunun mizah/eğlence kategorisine açıldığına bakmayarak moronluğunuzu göstermişsiniz açıkçası ben dalga geçiyorum konuma yorum atma kanka SennaNetwork'e yeni sistem diye huni sistemi falan getir sen
Öyle mi olmuş :D? Güncelleme kanalında huniye ait tek bir kelime bulursan gel sunucuyu üstüne yapayım xDD Attığım güncellemeleri yapamayacak insanlarla muhattap oluyorum. Hata bende çok pardon

1682004203562.png

Öyle mi olmuş :D? Güncelleme kanalında huniye ait tek bir kelime bulursan gel sunucuyu üstüne yapayım xDD Attığım güncellemeleri yapamayacak insanlarla muhattap oluyorum. Hata bende çok pardon

Ekli dosyayı görüntüle 221708
vip hediye battlepass görevleri 2v2 düello haritasına güncelleme diyorsan acınası olan sensin PUHASFOMKAPSÖLŞİE

vip hediye battlepass görevleri 2v2 düello haritasına günecelleme diyorsan acınası olan sensin PUHASFOMKAPSÖLŞİE
2v2 düello sistemini eminim ki yapabilecek seviyede değilsin. Yapabilecek zekaya sahip birisi olsaydın zaten burada böyle bir konu açmazdın

2v2 düello sistemini eminim ki yapabilecek seviyede değilsin. Yapabilecek zekaya sahip birisi olsaydın zaten burada böyle bir konu açmazdın
Ne yaptın kanka sıfırdan mı kodladın ASDGJNOFĞAMSKPÖLĞASRÇŞ

Ne yaptın kanka sıfırdan mı kodladın ASDGJNOFĞAMSKPÖLĞASRÇŞ
Yaşın kadar sunucumda custom eklenti var. Bence burada kodlama aşamasına geçmeyelim. Sorunun cevabına gelecek olursak evet sıfır kodlama eklenti gülüm.

Konunun hangi forumda açıldığını bile görmeden insanların yorum yapma hakları olması şaşırtıcı. Bir zamanlar üyelik açmanın bile bazen kapatıldığı ve üyelerin seçim ile forumlara alındığı dönemler vardı. Bu kadar büyük bir forumun üye kalitesine bakılırsa forum kültürünün son çırpınışlarını sergilediği noktalardayız.

Daha da üzücüsü konu sahibinin uyarısının ardından "Pardon, görmedim." yorumu yerine daha fazla saçma yorumlarla konu farklı noktalara çekiliyor.

İnsanlar kinaye/eğlence konusu bile açamaz olmuş.

Yaşın kadar sunucumda custom eklenti var. Bence burada kodlama aşamasına geçmeyelim. Sorunun cevabına gelecek olursak evet sıfır kodlama eklenti gülüm.
Tamam kanka gidip SennaNetwork'ü geliştir sen konumda takılma sen

Konunun hangi forumda açıldığını bile görmeden insanların yorum yapma hakları olması şaşırtıcı. Bir zamanlar üyelik açmanın bile bazen kapatıldığı ve üyelerin seçim ile forumlara alındığı dönemler vardı. Bu kadar büyük bir forumun üye kalitesine bakılırsa forum kültürünün son çırpınışlarını sergilediği noktalardayız.

Daha da üzücüsü konu sahibinin uyarısının ardından "Pardon, görmedim." yorumu yerine daha fazla saçma yorumlarla konu farklı noktalara çekiliyor.

İnsanlar kinaye/eğlence konusu bile açamaz olmuş.
Maalesef artık sunucusuna yaptığım eleştiri ne kadar ağrına gittiyse eğlence adı altında açtığım konuda bile saldırabiliyorlar...
Ulan dünyanın en iyi sunucusu şuan benim sunucum. Sen kimsin de bana karşı saygısızlık ediyorsun be andaval herif! Sen git kralın gelsin. Onunda ayağını kaydırmasını biliriz ;) O KADARRR!!!
Benim bu denli kaliteli sunucuma laf edemezsiniz beyefendi!

Tamam kanka gidip SennaNetwork'ü geliştir sen konumda takılma sen
Sen ne anlatiyon kanka forum da ortak arayan birisin ve nonamesin sabahtan beri konuşup duruyon boşsun kanka boşş

ne tarafa gülüyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl