Çözüldü Dünya Değiştirince Oyuncu Ölüyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Riglaspe

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
sLamGys

Discord:

⋞ Hürkan Ab#9538

skript yada multiverse ne olduğu fark etmiyor, her dünya değiştiğinde oyuncu ölüyor. otomatik kill çekiyor. yardımcı olursanız sevinirim. 1.20.1

Bu konuda daha fazla bilgiye ihtiyaç var ama ne tür bilgiler paylaşabileceğini ben de bilmiyorum. XD

En basitinden konsolda hata var mı veya kullandığın eklentiler neler.

Aynı zamanda bu skriptlerden kaynaklı bir durum olabilir. Skript eklentisini devre dışı bırakıp bu durumu tekrar gerçekleştirmeyi deneyebilir misiniz?

skript yada multiverse ne olduğu fark etmiyor, her dünya değiştiğinde oyuncu ölüyor. otomatik kill çekiyor. yardımcı olursanız sevinirim. 1.20.1
Log dosyanızı paylaşabilir misiniz? Skript dosyalarınızda oyuncuyu öldüren bir event olmadığına emin misiniz?

log'da hiçbir hata vermiyor. örnek veriyorum multiverse ile farklı bir dünyaya tp attım. o dünyaya gittiğim gibi ölüyorum kill çekiyor

log'da hiçbir hata vermiyor. örnek veriyorum multiverse ile farklı bir dünyaya tp attım. o dünyaya gittiğim gibi ölüyorum kill çekiyor
Kill çekiyor diyorsunuz ama belki dünyanın sonuna düşüp ölüyor olabilirsiniz(veya buna benzer bir durum) başka bir dünya deneyebilir misiniz?

sorun çözülmüştür, bir eklentiden kaynaklı oluşan sorunmuş teşekkürler genede yardımlarınız için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl