Claures
Amirim?
- Elmaslar
- 409
- Minecraft
- allyemir_0
Discord:
AliEmirBoztas#8203
Öncelikle konuma hoşgeldiniz değerli dostlarım.
Tanıtıma geçmeden önce şunu belirtmek isterim ki; Paketin yapım tarihi 19 Temmuz 2019'dur.
Paket öylece bilgisayarda yattığı için ve güzel bir paket olduğu için satma kararı aldım.
Dün akşam eksiklerini biraz gidermeye çalıştım, ortaya güzel bir sonuç çıktı diyebiliriz.
Pakete emek verdim, o ada geliştirme menüleri en az 3 saatimi aldı. Jeneratörleri araştırdım falan derken.
Bu projeye önemli ölçüde değer vermiştim (hatta kendim bu paketle sunucu açacaktım)
planlar değişti, bırakmıştım ve artık satıyorum. Elimden geldiğince fazla emek verdim pakete.
Video olarak çektim paketi. Videoları çekmesi & montajı derken 2 saatimi de aşşağı yukarı aldı.
isterseniz tanıtıma geçelim, konuyu okuyup "düzgünce" değerlendiren herkese teşekkür ediyorum.
Paketin tanıtım videosu:
Paketin Fiyatı:
Fiyatta pazarlık vardır.
Konumu okuyan herkese teşekkür ederim.
NOT: Paketteki ücretli eklentilerin klasörleri bırakılmış, jar dosyaları kaldırılmıştır. Videoda board gözükmemesinin sebebi, FeatherBoard.jar'ımın eski olmasıdır. Eğer yeni sürümünü kurarsanız düzelecektir.
Lütfen konuyu video da eksik olan konular üzerinden değerlendirmeyiniz, aklınıza takılan soruları sorunuz.
İletişim Bilgileri
Discord: Ali Emir#7845
Son düzenleme: