DragonBlock | MineFuture projesi. | Asit Adası Eklenti Paketi!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Claures
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.393

Claures

Amirim?
Elmaslar
409
Minecraft
allyemir_0

Discord:

AliEmirBoztas#8203

PvBynQ.png

Öncelikle konuma hoşgeldiniz değerli dostlarım.
Tanıtıma geçmeden önce şunu belirtmek isterim ki; Paketin yapım tarihi 19 Temmuz 2019'dur.
Paket öylece bilgisayarda yattığı için ve güzel bir paket olduğu için satma kararı aldım.
Dün akşam eksiklerini biraz gidermeye çalıştım, ortaya güzel bir sonuç çıktı diyebiliriz.
Pakete emek verdim, o ada geliştirme menüleri en az 3 saatimi aldı. Jeneratörleri araştırdım falan derken.

PvBynQ.png

Bu projeye önemli ölçüde değer vermiştim (hatta kendim bu paketle sunucu açacaktım)
planlar değişti, bırakmıştım ve artık satıyorum. Elimden geldiğince fazla emek verdim pakete.
Video olarak çektim paketi. Videoları çekmesi & montajı derken 2 saatimi de aşşağı yukarı aldı.
isterseniz tanıtıma geçelim, konuyu okuyup "düzgünce" değerlendiren herkese teşekkür ediyorum.

Paketin tanıtım videosu:

Paketin Fiyatı: 60 ₺ 40₺ (Türk Lirası)
Fiyatta pazarlık vardır.

Konumu okuyan herkese teşekkür ederim.

NOT: Paketteki ücretli eklentilerin klasörleri bırakılmış, jar dosyaları kaldırılmıştır. Videoda board gözükmemesinin sebebi, FeatherBoard.jar'ımın eski olmasıdır. Eğer yeni sürümünü kurarsanız düzelecektir.

Lütfen konuyu video da eksik olan konular üzerinden değerlendirmeyiniz, aklınıza takılan soruları sorunuz.

PvBynQ.png

İletişim Bilgileri

Discord: Ali Emir#7845

PvBynQ.png

Son düzenleme:
Fiyatı gayet uygun, asit adası skyblocka göre daha zevkli bir oyun moduna benziyor, daha zorlayıcı ve oyuna bağlayıcı bir mod, kasalar, menüler en kolay biçimde kullanabilecek şekilde ayarlanmış, oyuna bağlayacak ve oyundan uzaklaştırmayacak sistemleri bulunuyor, kısacası mükemmel.

Videoyu izlerken Aman Allah'ım dedim tebrikler böyle paketlere hasret kalmıştık. Hayırlı kazançlar

Böyle güzel eklenti paketlerini çok uzun zamandır bekliyordum acaba nasıl olur diye, Asit Adası plugn paketi için değişik sistemler olmuş açıkcası fakat muazzam etkileyici olmuş. Ellerine sağlık Ali Emir, bol kazançların olsun inşAllah...

Paketi yaparken bitmeden önce 1-2 kere beni test için çağırmıştı. Daha paket bitmeden demiştim çağırınca efsane oluyor diye bitincede sözüm hala geçerli cidden emek verilmiş yapılmış bir paket alıcak olanlar varsa paranız boşa gitmez emin olun derim.

Renk uyumları, menüler harika gözüküyor. Açıkçası çok hoşuma gitti, başarılarının devamını dilerim. Bol satışlar...

Fazla söze gerek yok resmen kalite kokuyor menüler muhteşem vereceğiniz paranın karşılığını alacağınıza eminim

Bir zamanların efsane oyun türü olan Asit Skyblock'u eklenti paketi olarak hazırlamanız çok hoş olmuş ki şahsen ben fazlasıyla da beğendim :<3:

Güzel pakette birşey dikkatimi çekti FeatherBoard yok diyorsun adamda yoksa, ve bedava bulamadıysa 17 euro ödicek oda 128tl ediyor.

Paket güzel gözüküyor. İyi satışlar.

Paketimizin satışı henüz gerçekleşmediği için paketin konusu silinecektir. Konuya olumlu/olumsuz eleştiri yapan herkese teşekkürler.

Gerçekten güzel olmuş paket fiyatı da gerçekten çok ucuz böyle bir paket için hayırlı satışlar

Çok güzel olmuş, emeğinize sağlık fakat op gibi.​

Açıkcası forumda ilk defa bir asit adası plugin paketi gördüm ve 60tl uygun gözüküyor bol satışlar dilerim. <3

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl