ByVoxar
mrkaismp
Merhaba doğal oluşumları kapatmak için server.properties ayarından generate-structures=false bunu kapatınız
ByVoxar
Nasıl yaniHocam onu kapatınca peki loot alanları yok olurmu?
salorya
SmartSpawner pluginin de istedin tarz varArkadaşlar SMP sunucusu açıcam ancak doğal spawner ve strongold oluşumunu nasıl ve nereden engellerim. Şöyle olacak yani spawner lootları olacak tabiiki ama spawnerları olmayacak kullandığım eklenti SmartSpawner. Spawner plugini önerisi olan yada farklı çözümünü bilen varsa lütfen destek olsun.
spawn-naturally: false
loot-enabled: false
mrkaismp
Ben şöyle istiyorum doğal spawner alanları varya hani. Heh işte oradaki spawnerlar olmasın mesela ama lootları olsun. Strongold lar hiç olmasın. Trial Chamber'larda da spawnerlar olacak.Nasıl yani
ByVoxar
Ben şöyle istiyorum doğal spawner alanları varya hani. Heh işte oradaki spawnerlar olmasın mesela ama lootları olsun. Strongold lar hiç olmasın. Trial Chamber'larda da spawnerlar olacak.
ByVoxar
skript ile yapıcaz genel olarak spawnerler kaçta oluşuyor mesela -42 y(diğelim) katmanında ve o katmanın altındaki sp ler kırılmıcak end portalı ise girmeyi kapatırızNasıl yani?
mrkaismp
Şöyle yapsak mesela 319 yapsak onun altındaki spawnerlar ve strongold lar oluşmayacakmı?skript ile yapıcaz genel olarak spawnerler kaçta oluşuyor mesela -42 y(diğelim) katmanında ve o katmanın altındaki sp ler kırılmıcak end portalı ise girmeyi kapatırız
ByVoxar
Şöyle yapsak mesela 319 yapsak onun altındaki spawnerlar ve strongold lar oluşmayacakmı?
İstersen spawnerlar kalsın ama skript ile spawner kırmayı engelleye biliriz.hocam o zaman öyle olmaz o zaten SmarSpawner da var
mrkaismp
Hocam teşekkür ederim o özellik SmartSpawner eklentisinde bulunuyor.İstersen spawnerlar kalsın ama skript ile spawner kırmayı engelleye biliriz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!