Çözüldü Doğal Spawner ve Strongold Oluşum Engellemesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kai SMP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 237
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kai SMP

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
5
Minecraft
MrKaii_

Discord:

mrkaismp

Arkadaşlar SMP sunucusu açıcam ancak doğal spawner ve strongold oluşumunu nasıl ve nereden engellerim. Şöyle olacak yani spawner lootları olacak tabiiki ama spawnerları olmayacak kullandığım eklenti SmartSpawner. Spawner plugini önerisi olan yada farklı çözümünü bilen varsa lütfen destek olsun.

Merhaba doğal oluşumları kapatmak için server.properties ayarından generate-structures=false bunu kapatınız

Arkadaşlar SMP sunucusu açıcam ancak doğal spawner ve strongold oluşumunu nasıl ve nereden engellerim. Şöyle olacak yani spawner lootları olacak tabiiki ama spawnerları olmayacak kullandığım eklenti SmartSpawner. Spawner plugini önerisi olan yada farklı çözümünü bilen varsa lütfen destek olsun.
SmartSpawner pluginin de istedin tarz var

spawn-naturally: false
loot-enabled: false

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ben şöyle istiyorum doğal spawner alanları varya hani. Heh işte oradaki spawnerlar olmasın mesela ama lootları olsun. Strongold lar hiç olmasın. Trial Chamber'larda da spawnerlar olacak.

Ben şöyle istiyorum doğal spawner alanları varya hani. Heh işte oradaki spawnerlar olmasın mesela ama lootları olsun. Strongold lar hiç olmasın. Trial Chamber'larda da spawnerlar olacak.

şöyle yapabiliriz normal dünyada belirli katmandan sonra sp kırmasını kapatabiliriz lootlar öyle kalabilir

skript ile yapıcaz genel olarak spawnerler kaçta oluşuyor mesela -42 y(diğelim) katmanında ve o katmanın altındaki sp ler kırılmıcak end portalı ise girmeyi kapatırız

skript ile yapıcaz genel olarak spawnerler kaçta oluşuyor mesela -42 y(diğelim) katmanında ve o katmanın altındaki sp ler kırılmıcak end portalı ise girmeyi kapatırız
Şöyle yapsak mesela 319 yapsak onun altındaki spawnerlar ve strongold lar oluşmayacakmı?

hocam o zaman öyle olmaz o zaten SmarSpawner da var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl