Tanıtım DivineDrop - En popüler eklenti!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TorkauL

CAPE NETWORK OYUN HİZMETLERİ
Elmaslar
416
Discord İzni
Minecraft
TorkauL

Discord:

torkaul

2052be70c04c971cb86410392a704dfa1de1b587.png

DIVINEDROP PLUGINININ KATKILARI

• Sunucularda bulunan itemlerin toplanmasını sağlamak ve lag sorununu azaltmak.
  • Yerdeki eşyaları topladığı için daha güzel bir görünüm sağlaması.
  • Yerdeki itemlerin içeriğini daha kolay bir şekilde görüntülemeye yaramaktadır.

1c7ddee1bf4d882bef2482e7583307f661b99a35.gif

Eklentiden Görüntüler;
Adsız.png

Eklenti Komutları

divinedrop.png

Peki Kurulumu Nasıl?

Sunucu dosyalarınızın içerisinde bulunan plugins kısmına atabilirsiniz.

Test Ettiğim Sürümler

1.8, 1.9 ,1.10 ,1.11, 1.12

İndirme Linki

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Bu eklenti detaylı şekilde @DarkLord tarafından tanıtılmıştı zaten.

Böyle güzel eklentinin forum içerisinde tekrardan tanıtılmasına sevindim. Eklentinin 1.12 üstü sürümlerine desteği olmaması üzücü bir durum...

Bu eklenti detaylı şekilde @DarkLord tarafından tanıtılmıştı zaten.
Eklentiyi kullandığım için ve hoşuma gittiğinden dolayı tanıtmak istedim. Ek olarak bahsettiğiniz konuyu daha önce hiç görmemiştim. Hatta bu pluginin youtubede tanıtım videosu bile yok :)

Güzel eklenti, kullanan çok sunucu gördüm.

Güzel bir tanıtım olmuş. Başarılar!

iyi tamam güze l eklentide clearlagı destekliyormu

İkisi birbirinden bağımsız plugin, ikisini sunucunda kullanırsan çakışır nedeni ClearLag belilri sürelerde otomatik siliyor fakat DivineDrop plugini item droplandıktan sonra belirli bir saniyede siliyor o yüzden ikisini sunucunda kullanmanı önermem.

Ozaman kullanmak saçma clearlaggın bir sürü özelliği var chunk siliyor onu siliyor bunu siliyor tps düşürür ilerde​

Ozaman kullanmak saçma clearlaggın bir sürü özelliği var chunk siliyor onu siliyor bunu siliyor tps düşürür ilerde​
Clearlag daha saçma chunk silmiyor eğer chunk silseydi o chunkta biri yokken oradaki tüm buildler giderdi. Ek olarak clearlag console a gereksiz ve fazla komut kullandırarak daha çok laga sebep oluyor.

Clearlag daha saçma chunk silmiyor eğer chunk silseydi o chunkta biri yokken oradaki tüm buildler giderdi. Ek olarak clearlag console a gereksiz ve fazla komut kullandırarak daha çok laga sebep oluyor.
yani clearlag lagmı yapıyor neden başka sunucular kullanıyor? obu şu ku cr so kullanıyor ben niye kullanıyorum :D lag yaptığı içinmi kullanıyorum niye lag yapsın amacı lagı kaldırmak olan bu kadar ünlü bir eklenti neden lag yapsın backspace bozuk yazamıyorum düzgün

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl