Anı Dışlanmak....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NovaSplash
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.674
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsanlara iyilik yapma, iyilik yaptığın zaman seni düşük bir insan olarak görürler her zaman lider sen ol! Kimseye iyilik yapma, emin ol bu sana zarardan başka hiçbirşey vermiyecektir.

İnsanlara iyilik yapma, iyilik yaptığın zaman seni düşük bir insan olarak görürler her zaman lider sen ol! Kimseye iyilik yapma, emin ol bu sana zarardan başka hiçbirşey vermiyecektir.
Şimdi ne için bencillik yaptığına bağlı sırf kendin lider olmak içinse o işden hayır gelmez

Şimdi ne için bencillik yaptığına bağlı sırf kendin lider olmak içinse o işden hayır gelmez
Hayır gelmez ne demek ya Tanrı yoktur, söyle bir açıklama geçeyim; Cinsiyetçi, Irkçı korku çorbasında yaşıyoruz ve Muhammed'den bahsetmiyorum, kontrolü ele almaları için teşkilatlandırılan dinden ayrıcalıklı gruplardan bahsediyorum, Düzenin, gücün, bütün dinlerin bizi yönetmek isteyenler şarlatanlar adına bizi bölmek amacıyla yayılan bulaşıcı bir hastalık olduğu gerçeğine inanmaktan korkan bağımlılar. Biz sadece onların kötü bir şekilde yazılmış bilim kurgularının fanatikleriyiz. Eğer kendi hayali arkadaşımı dinlemiyorsam, SİZİNKİNİ NEDEN DİNLEYİMKİ? İnsanlar ibadetlerin mutluluk için bir anahtar olduğunu düşünüyor, Ama sadece size sahip oluyor, Bu çarpık gerçekciliğe inanacak kadar deli değilim. O yüzden ******* Tanrı'yı, benim günah keçim olmak için yeterince iyi değil.

Hayır gelmez ne demek ya Tanrı yoktur, söyle bir açıklama geçeyim; Cinsiyetçi, Irkçı korku çorbasında yaşıyoruz ve Muhammed'den bahsetmiyorum, kontrolü ele almaları için teşkilatlandırılan dinden ayrıcalıklı gruplardan bahsediyorum, Düzenin, gücün, bütün dinlerin bizi yönetmek isteyenler şarlatanlar adına bizi bölmek amacıyla yayılan bulaşıcı bir hastalık olduğu gerçeğine inanmaktan korkan bağımlılar. Biz sadece onların kötü bir şekilde yazılmış bilim kurgularının fanatikleriyiz. Eğer kendi hayali arkadaşımı dinlemiyorsam, SİZİNKİNİ NEDEN DİNLEYİMKİ? İnsanlar ibadetlerin mutluluk için bir anahtar olduğunu düşünüyor, Ama sadece size sahip oluyor, Bu çarpık gerçekciliğe inanacak kadar deli değilim. O yüzden ******* Tanrı'yı, benim günah keçim olmak için yeterince iyi değil.
Senin gibi çiroz gibi üreyen sahte alfalara sadece gülüp geçiyoruz canım. Hadi naş naş.

Düşünceme saygı duy, çomar.
Düşüncene saygı duyulmasını istiyorsun ama sen Allah'a inananlara saygı göstermiyorsun? Sonuçta bu onların düşüncesi. Saygı duymak yerine Allah'a küfür ediyorsun. Şimdi buradaki yaman çelişkiyi nasıl düzeltebiliriz çomar bey?

Gardaş ben vs girmeye korkuyom artık 3v1 gelince tabi adamlar evet o durumda ortaya müdür geliyor velileri çağırılıyor :D bu arada intihar felan kötü şeyler cehenneme gidersin vallah billah cesaretin varsa neden olmasın ama yapma kendini düşün başkalarının düşüncelerine değil kendininkine değer ver

Senden Kanatlarına güvenmeni istiyorum yapabilirsin

Moderatör tarafından düzenlendi:
Kimseyi kafana takma onlar senin değerini bilmiyorlar ! Yalnız olmak en iyisidir. Beni eklermisin? Discord; Technical#9406[DOUBLEPOST=1523331562,1523331208][/DOUBLEPOST]
Bazı durumlarda gerekli olur. Buna acımasızlık diyebiliriz, bencillik diyebiliriz ama insanları yönetmek öyle basit bir şey değil. Öğrenilmesi gereken bir şey bence.
This is emri bâki

Tek senin başına gelmiyo böyle şeyler merak etme özele gel anlatayım hayat hikayemi.

Dostum insanlar seni taklit etsin sen insanları degil, Yani demem oki her önüne geleni dinliceksen şimdiden -
hayatta bitmiş birisin demektir daha dur ya aşk acıları çekiceksin bunlar daha ne ki hepsi gelip geçiçi de ;)

Gereksiz bişey :) hayatta amacın olmassa daha kötü olabilir, senin onlarla işin ne ki işini aşını onlar mı belirliyor? İlk önce kendin ebir hedef koy ve o yolda ilerlemen dileğiyle...
- KansızKurt (Ümit Bey)
[DOUBLEPOST=1523383161,1523383113][/DOUBLEPOST]
Dostum insanlar seni taklit etsin sen insanları degil, Yani demem oki her önüne geleni dinliceksen şimdiden -
hayatta bitmiş birisin demektir daha dur ya aşk acıları çekiceksin bunlar daha ne ki hepsi gelip geçiçi de ;)
HAHAHAH aşk acısı ha :)

Takma kafana onları. Yeri geldiğinde sende onlara cevap ver. Seni çekemiyolar, bu yüzden dışlıyolar ama sen onların istediğini yaparsan kaybedersin. Sen takmıyıcaksın ve savunacaksın ki kazan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl